Vilka är för- och nackdelar med Rubber Patio asfaltläggare?

October 4

Gummi uteplats asfaltläggare är ett relativt nytt tillägg till marknaden. De flesta är gjorda av återvunnet material, och de är hållbara och motståndskraftiga mot slitage. De konkurrerar med betong och tegel asfaltläggare, som också har sina egna fördelar, men alla paver material, gummi artiklar är lättast att installera och byta. De får inte vara så estetiskt tilltalande som andra material, och de kan blekna i direkt solljus snabbare, men de är en slitstark, prisvärd, miljövänligt val för att bygga en uteplats.

Kanske den största nyttan för gummi uteplats asfaltläggare är säkerhetsfunktion. De är mycket mer stötabsorberande än sten, vilket gör dem till ett perfekt val för uteplatser som kommer att användas av små barn eller äldre människor. De är också halksäkert, särskilt i våta förhållanden när andra material är mer mottagliga för att bli slick. Om uteplatsen ska byggas i en hög trafik område, är gummi ett bra val.

Eftersom dessa gatstenar är tillverkade av återvunnet gummi, de är ofta de mest miljövänliga av allt material. De flesta gummi asfaltläggare är gjorda av gamla bildäck, som är gjorda av ett slitstarkt gummi tänkt att tåla användning på väg. Detta översätts till hållbarhet när den används som en utläggare samt. Medan gatstenar är inte nödvändigtvis svart som bildäck, är de inte alltid det mest estetiskt tilltalande val. Om byggaren försöker uppnå ett visst utseende med sina material, kan denna typ inte vara det bästa valet.

Betong och tegel gatstenar är svårare att installera än gummi. Vid användning av sten asfaltläggare, måste marken vara korrekt jämnas med hjälp av ett skikt av fyllning under stenarna. Eftersom gummi asfaltläggare har en viss flexibilitet för dem, är en helt plan yta inte helt nödvändigt. Gummi är också mycket mindre känsliga för sprickbildning eller flisning med tiden på grund av att använda eller dåligt väder, medan tegel och betong kommer chip och crack, och de kommer antagligen behöva bytas ut efter lång användning. Liksom alla gatstenar, gummiprodukter är känsliga för förskjutning efter tid och kan behöva dras upp och återställas. Av alla möjliga material, dock gummi uteplats asfaltläggare är lättast att dra upp om reparation krävs.

  • Gummi uteplats asfaltläggare är relativt nya material med att bygga en uteplats.
  • Eftersom de är mer stötabsorberande än tegel och sten, gummiplattor är idealiska för uteplatser där barnen kommer att spela.
  • Eftersom gummi gatstenar är flexibla, är en helt plan yta inte helt nödvändigt, vilket gör dem enklare att installera än tegel eller betong gatstenar.
  • Gummi uteplats asfaltläggare tenderar att vara de mest miljövänliga asfaltläggare eftersom de är gjorda av återvunnet gummi, vanligtvis gamla bildäck.