I Bartending, Vad är en Lava Flow?

May 31

En lavaflödet är en blandad alkoholhaltig dryck som bygger på mer bekant pina colada, och Strawberry Daiquiri. Det är en populär dryck i Hawaii, och i andra tropiska typ orterna. Drycken kan också vara läckra utan alkohol. I själva verket är det en utmärkt drink eller smoothie för en barnens parti.

Den traditionella lavaflödet görs med ett skott, eller 1,5 ounces (0,044 liter) av ljus rom, ananasjuice, grädde av kokos, mosade jordgubbar, en halv banan, och krossad is. För att uppnå den rätta utseende lavaflödet, jordgubbspuré hälls i glaset först.

De flesta bartenders föredrar en orkan glas för servering av lavaflödet. Detta är en härrörde högt glas som kurvor inåt vid botten, och sedan skjuter utåt på toppen. Det liknar något de traditionella kurvor av en kvinnas figur.

Strawberry mos hälls i först eftersom det delvis kommer att blanda genom drycken, skapar en huvudsakligen vit drink som ser ut som den har röd lava som rinner genom den. Blandning alla ingredienser tillsammans kan fortfarande göra en god drink, men det kommer inte att ha tillfredsställande lavaflödet look.

Vissa bartenders insistera om tillsättning av både lime och jordgubbar snaps. Detta kan lägga till mer alkoholhalt till drycken. Vissa bartenders utelämna även bananen. Den lavaflödet kan även serveras med ett glas doppad i strösocker, och den kan innehålla kokosmjölk också.

En färdig lavaflödet kan även garneras med frukt, såsom bitar av ananas och mango. Det är också ibland kallas en "paraply" drink, eftersom det ofta garnerad med ett litet papper paraply.

Eftersom drycken är söt, kan smaken av rom vara försumbar. Detta innebär lavaflödet går en mängd andra drycker som snabbt konsumeras utan vård på det faktum att de innehåller ett skott, eller mer, av alkohol. Man bör hålla reda på antalet drinkar, eftersom det är ganska lätt att överdriva på söta drycker. Vad bra, njut av en lavaflöde utan skuld genom att tillhandahålla en utsedd förare för kvällen.

  • Lavaflödet drink.
  • En lavaflödet kan garneras med en cocktail paraply.
  • Coconut är en av ingredienserna som ofta används i ett lavaflöde.
  • Bananer, en av ingredienserna i en lavaflöde.
  • En lavaflödet kan omfatta mango.