Vilka är de olika sätt att tjäna Pasta och Broccoli?

June 1

Det finns många olika sätt att tjäna pasta och broccoli för måltider som fyllning, enkla och friska. En typ av stek, där broccolin är sauteed i en kastrull med ingredienser som olivolja och vitlök, och blandas sedan med den kokta pastan, är en enkel och lätt sätt att tjäna det. Grädde såser eller pesto kan också vara läckra när serveras med pasta och broccoli. För att lägga till lite protein till skålen, är dessa ingredienser ofta beredd med fisk eller kyckling också, som också tillför smak och gör det lite mer fyllning.

När man förbereder en måltid med pasta och broccoli, många människor vill göra måltiden lite nyttigare. Ett enkelt sätt att göra detta är att byta vanlig pasta gjord med vitt mjöl för fullkornsris pasta gjord med vetemjöl. Denna typ av pasta innehåller extra fibrer är mer fyllning, och är helt enkelt friskare i allmänhet än vitt mjöl. Det är exakt tillagas på samma sätt.

Det sätt broccolin tillagas för en pasta och broccoli skålen varierar beroende på den specifika receptet, men det finns två enkla sätt att göra det som är mycket vanliga. Den första är att koka broccolin i en kastrull med olivolja; kryddor som lök, vitlök, eller andra favoriter kan läggas till för extra smak. De andra sätt är att ånga eller koka broccolin. Ångande kan ske i mikrovågsugn eller på en dubbel-panna på spisen, men koka broccolin är kanske den enklaste eftersom det kan kastas rätt i potten med pasta. Tänk på att broccoli inte tar så lång tid att laga mat som pasta, så antingen lägga den i slutet och tömma det alla tillsammans, eller lägga den i början, och ta bort den ungefär halvvägs igenom med en hålslev.

Den varma pasta och broccoli kan sedan enkelt blandas samman och kryddat för en stor och lätt måltid. Kokta räkor, fisk, eller kyckling kan läggas antingen direkt i stek eller efter, beroende på smakpreferenser. Försöker olika sorters såser, såsom en hemlagad grädde eller alfredo sås, samt en hemmagjord pesto gjord med basilika och färsk vitlök, kan också vara bra med pasta och broccoli. Var inte rädd för att lägga till en mängd olika grönsaker till dessa rätter samt; greener som spenat eller grönkål, paprika, eller soltorkade tomater alla par mycket bra med broccoli.

  • Olivolja tillför smak till sautérade broccoli, som sedan kan kastas med pasta.
  • Vissa människor koka broccolin i samma kruka som pastan för att spara tid.
  • Många typer av pasta kan kopplas ihop med broccoli på kreativa sätt.
  • Pastasnäckor fyllda med ost och broccoli är en populär pastarätt.