Hur man gör en jul Garland

May 15

Garland är en billig jul dekoration som är lätt att göra. Din hemgjord krans kan vara enkla eller märkvärdig, beroende på vad du använder. Det är ett roligt hantverk projekt för hela familjen att arbeta på, och ett bra sätt att börja semestern.

Hemlagad Christmas Garland

Spela några julmusik, rensa bort ett arbetsbord, och samla ditt material:

Små prydnadsföremål såsom faux blad, blommor, bär, popcorn, prydnadsföremål, pärlor, nötter, snäckor, rörformiga pasta

Needle

Florist paddla tråd, tråd, och / eller monofilament (eller lina)

Blom tejp

Saxar

Liten spik eller häftstift

 1. Stansa hål i material du € re kommer att använda för krans med en spik eller häftstift.

  Stansa hål i toppen av objekten för skiktad krans, eller slå hål på motsatta ändar av objekten till sträng dem början till slut.

  För poster som är mjuka (t.ex. popcorn) eller objekt som redan har hål i dem (t.ex. makaroner och pärlor), behövs ingen håltagning.

  Att gänga hårda föremål, såsom snäckskal eller nötter, använd en borrmaskin med en liten bit för att borra hål för gängning.

 2. String dina objekt tillsammans.

  Om du vill sträng dina objekt tillsammans slutar till slut, trä en nål med monofilament eller tråd och sedan sträng objekten, väva in och ut ur de stansade hålen.

  För pärlor, popcorn, bär, eller någon produkt som du donâ € t vill sträng början till slut, helt enkelt sträng objekten ihop och knyt ändarna nära sista objektet. Klipp av tråden eller monofilament ungefär 12 inches från bundna knut.

  För att göra krans av vintergröna, örter eller blommor, göra en liten gruppering av blommor och linda paddla tråd tätt runt stjälkarna. Lägg förskjutna grupperingar av blommor, inslag dem med tråd som du går. Avsluta genom att linda den sista stjälkar med tråd och sedan tejpas ihop med blommiga tejp.

Drapera krans på trappräcken, runt ljuskronor, på mantels, eller på tak. Du kan också prova att hitta andra intressanta platser, såsom fönster eller speglar, att drapera ett bylte av krans eller två.