Hur väljer jag det bästa Frys termometer?

May 3

Du kanske vill tänka på om du vill ha en digital eller analog frystermometer när du handlar för det bästa av denna typ av produkt. Du kanske också vill ha en frystermometer som har ett larm eller som är trådlös. Det bästa termometern är en som fungerar för dina frys temperaturbehov.

Analoga frys termometrar används fortfarande ofta och inte kräver några batterier eller annan elektrisk källa för att köra. Det finns två typer av analoga termometrar. En är fylld med en färgad vätska som vanligtvis är en alkohollösning. När temperaturen stiger, kommer den färgade vätskan stiga för att visa att rätta temperaturen.

En annan analog frys termometer är bi-metalliska spole termometer. Den använder en spole gjord av två olika metaller som är bundna. Den bimetall spole är spetsiga i ena änden och kommer att flytta när temperaturen ökar. Antingen analoga frys termometer kan placeras i frysen.

Det finns många stilar av digitala termometrar. En digital frys termometer visar temperaturen med hjälp av en skärm med flytande kristaller (LCD) skärmen. LCD-skärmen visar temperaturen i Fahrenheit eller Celsius grader.

Många digitala termometrar kommer med en temperatursond i änden av en lång tråd som är ansluten till LCD-skärmen. Sonden placeras i frysen för en exakt temperaturavläsning. Denna typ av frystermometer kan vara bäst för människor som har ett kylskåp med en topp-hyllan frys inne. Några av dessa kommer med två prober för att få en separat temperatur för kylskåpet och frysen.

Om du vill behålla din frys vid en specifik temperatur, kan det vara bra att få en digital termometer med larm. Larmet kan ställas in för en lägsta och högsta temperatur och hörs om dessa temperaturer går under eller över dina inställningar. Många av dessa termometrar erbjuder även en funktion som ger dig vecko medeltemperaturen för frysen.

En trådlös frys termometer levereras med en temperaturfjärrsensor. Sensorn placeras i frysen, och du kan läsa frystemperaturen från den trådlösa LCD-skärmen. Vissa trådlösa termometrar kommer med två sensorer i fall du har två frysar, eller man kan sätta i kylskåpet. LCD-skärmen kan placeras var som helst i köket.

Priset för termometrar frys varierar beroende på vilken typ av termometer och dess funktioner. Analoga termometrar är det billigaste. De håller i allmänhet en lång tid och inte kräver mycket underhåll.

Digitala termometrar kan bli dyrt, särskilt när de har den nyaste tekniken. Trådlösa digitala termometrar är dyrast, men kan vara mycket praktiskt. Alla digitala alternativ kräver batterier som ger en extra kostnad.