Dating Efter 50: Hur man presentera ditt Datum

April 22

Copyright 2014 AARP. Med ensamrätt.

När du dejtar igen efter 50, vad som borde vara i storleksordningen införa någon till de människor du bryr dig om? Här är den ordning som är vettigt i termer av återkoppling, svårigheter, mening och syfte.

 1. Din bästa vän (s).

  Dina närmaste vänner vill ha det bästa för dig och vill att du har vad det är du vill ha. De kommer inte att försöka och djup sex något bara för att det ger dem mindre tid med dig eller för att du inte är den personen i sina drömmar. (Om de inte är denna typ av person, kanske du måste omvärdera vänskapen!)

  Så de är de mest troliga människor att rota för dig och hoppas att din dejt är värd dig. De kan ha en uppblåst känsla av din "värt" (Gud välsigne dem), men med detta i åtanke, de är fortfarande den bästa första introduktionen.

  De ska ge dig snäll feedback (även om de tror att du är helt vilseledda, säger de så fint), och om de verkligen gillar din dejt, kommer det att stötta upp ditt mod att flytta ner i listan till andra människor som din datum skulle vilja träffa och vem du vill din dejt att möta.

 2. Din publik eller vänskap cirkel.

  Så småningom kommer du vill se hur din dag passar in. Hon behöver inte gillar alla i gruppen (du förmodligen inte ens som om alla i din vänskap cirkel!), Men din grupp är en bra testbana till se om din dag ser människor på det sätt du ser dem och blandar lätt med människor och händelser som du gillar mest.

  Människor i din publik kan eller inte kan ge feedback, men eftersom du har olika nivåer av närhet med dem, många av deras åsikter inte så stor roll.

  Om du inte har en utökad grupp av vänner och bekanta, ta din dejt till en händelse där du vet att folk ska se hur hon anpassar och arbetar med dig i ett par situation.

 3. Dina syskon.

  Din datum kommer att vara mycket intresserade av dina bröder och / eller systrar om du har någon - speciellt om du är nära dem. De är en stor ledtråd till vem du är (och inte är), och din dejt kommer att vara mycket bekymrad göra ett gott intryck om du tala om för henne att du är nära din familj.

  Om dina syskon är dömande eller behandla din dejt likgiltigt, kan din dag undrar hur många gånger du har infört någon. Om dina syskon fungerar som din dag kan bli en i familjen, kommer det att skapa förväntningar (eller rädsla, beroende på din dag sinnestillstånd), så i princip, oavsett hur dina syskon agerar blir meningsfull.

  Presentera din dejt till din vänligaste, minst-dömande syskon först. Denna person är sann att skicka runt ett bra budskap om dig till resten av familjen.

 4. Dina barn.

  Dina barn kan vara glada och lyckliga för dig. De kan dock vara glad bara för att du dejtar men inte nödvändigtvis nöjda med den person du ser.

  Och du kan stå inför en situation som verkligen orsakar fyrverkerier om dina barn tycker att du vanhelga din avlidne makens minne eller om frågor från en skilsmässa stiga igen och dina barn och ex-maken bli rasande.

  Överväga att sätta upp denna introduktion tills du känner att det är tillräckligt viktigt för att ni båda att trotsa vad som än händer. Om du är positivt att dina barn kommer att bli spännande med din dejt, kan du flytta introduktionen upp lite. Men var försiktig: Reaktionerna hos barn är inte alltid förutsägbara.

  Berätta inte dina barn saker som bör aldrig någonsin sägas, såsom "Oroa dig inte, det är inte" en, "" eller "Jag är bara dejta, det är inget allvarligt." Relationer kan ändra i naturen, och du kan bli kär i din dag - och sedan höra dina barn kasta dessa uttalanden ut till din älskade, om de inte är nöjda med den här personen.

 5. Dina föräldrar.

  Dina föräldrar är förmodligen ganska intresserade av att träffa din dejt, osannolikt att tygla sina åsikter, och kanske orolig för detta nya förhållande. Om din relation blir allvarliga, kommer din dag förmodligen vill träffa dina föräldrar. Om du tror att detta kan vara svårt, men vill hedra begäran, inrättat ett kort besök för att starta.