Vad är Copper Beklädnad?

May 5

Koppar beklädnad kapslingsmaterial för det yttre av en struktur som är tillverkad av koppar eller en kopparlegering. Beklädnad serverar ett antal funktionella och estetiska funktioner i en struktur, och koppar är en bland många valmöjligheter för byggare. De företag som är specialiserade på beklädnads metaller kan installera kopparbeklädnad, vilket kan upplevas entreprenörer som känner till att arbeta med koppar fasadprodukter.

Beklädnad skyddar en byggnad från elementen, i egenskap av den första försvarslinjen mot vind, damm, vatten, och andra intrång som kan skada en byggnad eller gör utrymmet inuti obehagligt för passagerarna. I fallet med kopparbeläggningen kan byggnaden täckas i ark, bältros, eller prefabricerade paneler gjorda av koppar. Beklädnad är installerad mot slutet av den yttre byggfasen. Beroende på typ av beklädnad används, kan det vara lätt eller svårt att reparera eller byta ut som bygg åldrar.

Som mantelmaterial, koppar har flera fördelar. Det är mycket lätt och tålig, vilket kan vara särskilt viktigt för stora byggnader. Andra beklädnadsalternativ kan lägga betydande vikt, vilket gör byggnaden mer utmaning att konstruera, och de kan också vara svårt att installera på grund av sin vikt. Koppar motstår också många former av korrosion, som bildar en skyddande patina som kommer att hålla den i gott skick, även om den ljusa färgen kommer tråkig.

Vissa människor är också fascinerad av uppkomsten av koppar. Koppar färg, som utvecklar och förändras med åldern, kan lägga till visuella intresse av en byggnad. Metall fasadmaterial är särskilt populär bland modern arkitektur och arkitekter kan spela med funktioner som präglade eller formade metallbeklädnad, eller en noggrant utformad blandning av metaller. Visuellt intresse kan vara lika viktigt med funktion, och att välja rätt kapslingsmaterial från en visuellt perspektiv för en byggnad är viktig.

Installera koppar vänd på en byggnad kan bli kostsamt. Denna metall används i ett stort antal branscher och är mycket uppskattad i vissa delar av världen, som kan lägga till kostnaden för kopparfasadprodukter. Men på den positiva sidan, är koppar helt återvinningsbart, vilket är något viktigt att tänka på när människor funderar livstid effekten av en byggnad. Det är också ibland möjligt att få använda kopparbeklädnad från byggnader som håller på att remodeled eller förstörts, vilket kan skära ner på kostnaderna förutom att vara ett miljövänligt val av byggmaterial, eftersom den inte kräver några nya material för byggnation.

  • Koppar ändrar utseende med åldern.