Vad finns inbyggda garderober?

May 20

Garderober är inbyggda lagringsutrymmen, typiskt garderober, konstruerade för att lagra kläder. Garderober kan inkludera klädkammare som kan rymma kläder, tillbehör och andra objekt, eller vara en monterad lagring garderob med utdragbara dörrar och hyllor. Dessa typer av garderober är användbara för att lagra mer hängande kläder än typiska garderober på grund av deras skräddarsy design.

I många fall är en inbyggd garderob del av en monterad sovrum, och arbetar som en hel monterad enhet. En inbyggd garderob matchar koncept och stil av andra monterade möbler i rummet, till exempel skrivbord, köksskåp, och nattduksbord. Den monterade garderob allmänhet specialbyggd enligt specifikationerna. Många av dessa garderob stilar har skjutdörrar, medan vissa helt enkelt öppna utåt och är ledade.

Andra namn för garderober byggs i armoires och walk-in omklädningsrum. En inbyggd garderob kan vara flerskiktade, vilket innebär flera nivåer av hyllor eller lådor kan användas för att hålla kläder, skor, väskor och ties. Några av de större sorter av garderober har flera fack för effektivitet, vilket minimerar utrymmet. Denna stil av garderob kan utnyttja hyllor och lådor direkt under som är samma bredd.

Den monterad garderob kan ha sko fack tillverkade av stålrör eller bestruket plast. Vissa garderober har även pull-down rails, vilket gör det lätt att hänga flera nivåer av kläder i samma utrymme som en nivå skulle hålla i en vanlig garderob. Många av de garderober kommer också att ha hatthyllor byggda i.

Det är inte ovanligt att hitta en monterad garderob i ett hörn av ett stort rum. Catty-hörn stilar av garderober är önskvärda för ett rum som har flera möbler. I vissa fall kan emellertid hörndelen kommer inte konstrueras diagonalt.

En inbyggd garderob kan ha två sidor och en färdig inredning. Interiören kan målas för att matcha andra möbler i rummet. De flesta kommer att monteras från golv till tak. Denna typ av inbyggd garderob är i typiska fall som en slakt stil.

Vissa stilar av monterade kläd omklädningsrum har även färdiga golv eller mattor. Andra funktioner i specialbyggda garderober inkluderar stilar för spädbarn "och barnrum. Garderober utrustade för en tonåring rum är ett annat alternativ. Garderober med handmålade paneler är populära bland unga damer.

Många husägare anställa en entreprenör eller tillverkare att installera sina garderober. Många tillverkare som säljer och installerar skräddarsydda garderober kan hittas via online-sökningar. I de flesta fall kommer tillverkaren lämnar garanti för att skydda mot defekter.

  • Garderober kan inkludera en klädkammare som kan rymma kläder, tillbehör och andra objekt.
  • Garderober har oftast fack för förvaring skor.