Vilka är de olika typerna av Kök Frukost Bars?

September 8

Köks frukost barer är platser inom ett kök utformad för att användas som en plats för att äta en måltid eller sitta för avslappnad konversation. De kan byggas in eller fristående enheter, och mycket ofta de åtföljs av en eller flera pallar. Andra versioner av köks frukost barer används mindre för casual sittande och mer för lagring i köket eller använda som en prep station. Om enheterna är fristående, är de ibland kallas köksöar eller köksstationer. Staplarna kan variera i storlek och funktion avsevärt; vissa har lådor eller skåp, medan andra är enklare konstruktioner med enbart bordsskivor och ben.

Fristående kök frukost barer ibland monterade på hjul eller hjul för att ytterligare förbättra användarvänligheten. Aggregatet kan enkelt flyttas från en plats till en annan så att den kan användas för en mängd olika ändamål; i en position, till exempel köks frukost barer kan användas som prep stationer, och när flyttade till ett annat läge ur vägen, kan de användas för lagring eller för att äta snabba måltider. Staplarna har vanligtvis trä bordsskivor, även om andra material kan användas också. De skåp och lådor är också oftast gjorda av trä, även om vissa konstruktioner anställa användning av metall eller plast.

Ytterligare funktioner på köks frukost barer kan göra dem ännu mer mångsidig. En droppe blad kan finnas på staplarna så utrymme för att äta en måltid kan ökas. När bladet är upptryckt kommer bordsskivan vara bredare; när den sjunkit ner, kommer baren att ha en tunnare profil, som kommer att göra förvaring mot en vägg mycket lättare. Om det krävs en ökad förberedelse utrymme, kan enheten flyttas och löv upptryckt.

Om köks frukost barer kommer att användas främst för prep arbete, är en slaktbänken topp förmodligen bäst. Denna robusta och tåliga trä kommer att vara lämpliga för att skära, hacka, eller på annat sätt prepping mat, och det är mindre troligt att förvränga eller böja när fukt tränger oundvikligen in i den. Om en slaktbänken topp används, kommer basen måste vara ganska robust, eftersom toppen kan vara mycket tungt. Skåp-stil baser är vanliga när en slaktare block används eftersom denna design är robust och praktiskt för förvaring av grytor, kastruller och andra köksredskap. Ofta en tapp är fäst till änden av stången så handdukar kan lagras bekvämt i närheten.

  • En kontinental frukost.
  • Köks frukost barer är konstruerade för att användas som en plats för att äta en måltid.