Vilka är de olika typerna av LED Kitchen belysning?

February 15

Lysdioder, eller LED, kan användas i alla traditionella köksbelysning, och kan också användas för att belysa vissa områden som är svåra att tända med konventionella glödlampor. Några LED kök belysning innebär helt ersätta den glödande eller lysrör med nya LED-lampor. I andra fall kan LED kök belysning består av ändamåls bygga enheter som kan monteras i skåp eller inuti möbler för att ge riktad belysning. LED-belysning varierar avsevärt i kostnad, ljus och ljuskvalitet, och dessa skillnader förekommer i LED Köksbelysning lampor och armaturer.

De flesta kök inkluderar en eller flera tak armaturer, monteras antingen på ytan av kökstaket eller infälld i taket. Dessa fixturer använder typiskt standard glödlampa eller kompaktlysrör. Många tillverkare producerar nu lökar som är kompatibla med dessa standarduttag men att använda lysdioder för att generera ljus. Byte vanliga glödlampor i dessa armaturer med LED-lampor är den enklaste sortens LED köksbelysning. Lökar monterade i infällda burk lampor är speciellt bra kandidater för ersättning, eftersom värme är ett problem i sådana fixturer, och LED-lampor producerar mycket lite spillvärme.

En andra LED köksbelysning alternativ innebär att installera LED-belysning element under eller inne i köksskåp. Små LED armaturer och LED-belysning remsor, som innehåller en rad dioder monterade efter varandra, kan monteras i de flesta köksskåp. Denna typ av belysning ger skonsam belysning för counter-top arbetsyta. Dessa lampor är vanligtvis säljs och installeras i segment, vilket kan kopplas ihop för att passa bänkskivor och skåp i olika storlekar. Sådana lampor kan också monteras inuti många skåp, för att ge belysta förvaringsutrymmen.

LED kök belysning kan också monteras på insidan av köksmöbler. Det lilla formatet och blygsam strömkraven för lysdioder gör att de lätt kan installeras på insidan av köksdiskar eller fall. Denna typ av displaybelysning är väl lämpad för att visa upp samlingar av eleganta servis eller liknande köks dekorationer.

Varje typ av LED-belysning har unika egenskaper. Vissa erbjuder mycket billigt belysning men tenderar att producera relativt lite ljus och producera ljus i ett smalt spektrum. Dyrare LED kök belysning kommer att använda flera dioder och kommer att använda dioder som producerar ett bredare spektrum av ljus också. Denna typ av belysning är generellt att föredra, eftersom ett bredare spektrum ljus gör färgerna ser mer naturligt och är lättare för ögonen. Det är alltid en god idé att utvärdera den verkliga kvaliteten och kvantiteten av ljus som produceras av en given belysning produkt under köksdesignprocessen.

  • De flesta kök har minst en tak armaturer.
  • Standard fluorescerande lampor ersätts av LED-belysning.