Vad är det bästa sättet att få Ripped Abs?

April 18

Ripped abs kan vara mycket svårt att uppnå och även genetiskt omöjligt för vissa. Eftersom bukfett ansamling bestäms till stor del av ärftliga faktorer och ålder, kan de som inte är genetiskt predisponerade för rippade abs eller äldre folk har svårt att utveckla mejslade utseende. Det bästa sättet att få slet abs, dock kommer variera beroende på varje individs unika egenskaper och förutsättningar. Generellt är dock slet abs kräver både rätt mat- och motionsvanor för att förlora något fett skymmer abs, liksom ab-riktade övningar som hjälper till att ge definition i den mellersta delen.

Från och med en hälsosam kost är ofta ett kritiskt steg i att få rippade abs. En muskelbyggande kost, rik på magert protein som kyckling, fisk eller tofu kommer hjälpa till att bygga muskler och avvärja hunger cravings. Massor av färsk frukt och grönsaker är också en viktig komponent i en fettsnål kost. Mycket bearbetas, förpackade livsmedel, å andra sidan, bör undvikas.

Många näringsexperter och fitness proffs rekommenderar att äta flera små måltider, fyra till fem gånger per dag. Detta tillvägagångssätt ofta tippad som ett effektivt sätt att hantera metabolism och hunger cravings som i sin tur är till hjälp för att upprätthålla en mager kropp. Denna typ av kost fokuserar vanligtvis på 300 till 500 kalorier måltider som innehåller mycket protein. Om majoriteten av förbrukade kalorier är från färska och magert födokällor, räkna kalorier ofta inte är nödvändigt.

Konditionsträning, såsom jogging, cykling eller simning är också oftast behövs för att förlora överflödigt bukfett. Den gemensamma rekommendation är att engagera sig i någon form av konditionsträning för 25 till 45 minuter minst tre till fem gånger i veckan. Regelbunden konditionsträning i kombination med en hälsosam kost hjälper till att bränna överflödigt kroppsfett och visa magmusklerna.

Bygga styrka magmusklerna är en viktig komponent för att uppnå rippade abs. Magövningar bör utföras i minst trettio minuter, varannan dag. Ta en dag ledigt mellan tillåter musklerna att läka och reparera snabbare, vilket ger dem en mer accentuerad utseende.

Magövningar bör varieras, arbetar flera olika buken grupper. Lyckligtvis finns det flera övningar som kan utföras utan användning av maskiner eller ett gym medlemskap. Cyklar och sido når hjälper arbeta de sneda delar av buken. Lägga fria vikter till sida når kommer bidra till att skapa definition i abs också. Traditionella sit-ups och crunches utförda med benen i luften kommer att hjälpa att arbeta rectus - övre abs - och tvärgående magmusklerna - musklerna längs sidan och framsidan av bålen. Sit-ups atop en stor övning boll, liksom crunches med benen upp vinkelrätt mot golvet - även känd som vertikala ben crunches - är stora ab toning övningar.

För dem som har tillgång träningsmaskiner, som de i gym, många fler övningar är tillgängliga. Kaptenens stolen möjliggör benlyft som bygger rectus abdominis och obliques, ungefär som sido når och cyklar. Den ab crunch maskinen är ett alternativ till den traditionella maskin, vilket gör att tillägg av vikter för att hjälpa till att bygga muskler. Ab rullar, som i huvudsak ett hjul med två handtag, är billiga verktyg som hjälper bygga abs snabbt.

  • Simning kommer bli av med överflödigt bukfett.
  • Tofu är en stor källa till protein och kan hjälpa till att bygga muskler.
  • Jogging ger en aerob träning.
  • En anatomisk bild som visar många muskler i överkroppen, inklusive magmusklerna.
  • Regelbundna ab träning och en hälsosam kost kan leda till en tonad kärna.
  • Magövningar kan bygga muskler, men har inte mycket effekt på fetthalten.
  • En Ab hjulet är en billig utrustning som kan bygga abs snabbt.