Hur väljer jag det bästa Blush för Män?

September 3

Den bästa rouge för män beror på en rad olika faktorer. Män som inte vill att det ska vara uppenbart att de bär smink bör nog välja nyanser som är mycket lättare och mindre märkbara än de som vill att det ska vara lite mer uppenbar. I båda fallen är det en bra idé att välja färger som går bra med din hudfärg så att du ser naturligt och strålande i stället omfattas av makeup. Undantaget från denna regel är om du letar efter kostym smink, eftersom detta förmodligen skulle vara mycket mörkare än din naturliga nyanser.

En faktor att beakta när man väljer rouge för män är syftet med makeup. Om du letar efter rouge som kommer att lysa ditt ansikte på ett naturligt sätt, bör du gå med ljusare färger som inte är uppenbara mot huden. Nyanser i denna kategori kommer att omfatta lätta rosa och solbrännor. Genom att använda ljusare nyanser, kan du ge sken av en naturligt ljus eller bronserad hudton utan att göra det uppenbart att du bär makeup.

Det finns några kosmetikaföretag som säljer specifika rodna för män. Dessa produkter säljs vanligen i olika nyanser som redan lättare och mindre märkbara än de som säljs till kvinnor. Om du inte kan hitta dessa eller du inte vill betala priset, eftersom de kan vara dyrare, kan du välja någon rodnad riktar sig till kvinnor, om det är i rätt nyans.

Bortsett från ljusstyrkan och styrkan i skuggan du väljer, är det också viktigt att eventuella rodna för män matchar din naturliga synd tonen. Om du har ljus hy, är det nog bäst att du går med rosa eller neutrala nyanser för att undvika att ge ditt ansikte en orange ton. Olive hudtoner eller de med naturligt solbränna skinn bör hålla med solbränna och orange nyanser. Om du har mycket mörk hud, kan du använda röda och mycket mörkare nyanser.

När du ansöker rouge, se till att du bara det du behöver använda. Applicera den med uppåtgående rörelser på äpplen av dina kinder. Du bör också komma ihåg att använda rätt typ av rougeborste när man gör ansökan.

Det enda undantaget från dessa regler när man väljer ett rouge för män är i fallet med att behöva kostym makeup. I detta fall skulle det rätta valet vara beroende på vilken typ av kostym du väljer och nyanser som krävs för att dra bort det. Med hjälp av en vätska eller gel rouge stället pulver kan tillåta dig att anpassa din look.

  • Män som är intresserade av att bära kostym smink kanske föredrar mörkare nyanser av rouge.
  • För män i synnerhet, kan det vara viktigt att hålla sig till nyanser som inte är så märkbar på huden.