Vilka är för- och nackdelar med Solar Garden Lights?

May 12

Soldriven belysning är ett allt populärare val för belysning utomhus. Solar trädgård lampor är ett miljövänligt investering för dem som berörs om förnybara resurser och, eftersom de tillför något till elräkningen, de är billiga att använda. De är också lätta att installera och underhålla; de behöver inte vara inkopplad och lökarna sällan behöver bytas. Trots dessa förmåner, kan solenergi utomhusbelysning vara oattraktiv för vissa människor på grund av deras relativt höga initiala kostnader. Det ljus de släpper ut är också inte särskilt ljust eller långvarig, speciellt under molniga dagar.

Solar trädgård lampor använder förnybar energi i stället för el, så att de inte lägger till kostnaden för elräkningar. Detta gör dem attraktiva för husägare som vill spara lite pengar på elräkningen samtidigt lägga lite ljus till deras trädgård. En annan pengar att spara fördel är den långa livslängden för lökar, som sällan behöver ändras. Detta beror på att de använder Ijusemitterande dioder (LED), vilka är långvariga och kräver litet underhåll i jämförelse med typiska lampor. Dessutom sol accentlampor är enkla att installera, eftersom de är satsad i marken separat, i stället anslutna till varandra genom en tråd och inkopplad.

Medan sol trädgård lampor kan satsas direkt i marken i hela gården, behöver de vara strategiskt placerade för att få massor av solljus för laddning under dagen. Detta betyder att de inte kan satsas i skuggan, såsom under stora träd. Om de inte är i direkt solljus, kommer de knappt hålla laddningen, vilket resulterar i en brist på ljus. Faktum är att även när den placeras i soliga områden, sol trädgård lampor är vanligtvis inte lika ljus som traditionella glödlampor. Deras lysande förmåga också inte varar så många timmar per dag som elektriskt ljus, så de kanske inte vädja till villaägare som vill bright lights som kan pågå långt in på natten.

Villaägare kan räkna med att betala mer i förskott i utbyte mot lägre elräkningar och färre glödlampa ersättare när sol trädgård lampor. Den initiala kostnaden innebär att de anses ofta en investering som många måste spara upp. Å andra sidan, kan sol landskaps lampor brukar köpas separat, vilket gör husägare att utrusta sin trädgård med denna typ av accent belysning en eller två lampor på en gång. Detta alternativ håller sol utomhus lampor från att vara en ekonomisk börda för villaägare som är intresserade av förnybar energi.