Lägga till en vatten Feature till din Yard

June 16

Lägga intresse för områden av din gård kan vara utmanande, men i de flesta fall resultaten är värda det hårda arbete och planering. Naturligtvis finns det många sätt att skapa en iögonfallande funktionen till din gård: det är helt enkelt en fråga om vad man vill och vad som finns i din budget. En idé som är både uppseendeväckande och serene är att lägga ett vattenspel.

Många människor lockas till vatten på grund av dess lugnande ljudet, dess reflekterande yta, och den övergripande skönhet som den lägger till ett område. Av dessa skäl anser många människor att lägga någon form av vatten funktionen till sin gård. Du kanske tror först att inrätta vatten i din trädgård är bara för dem med en massa pengar, men även om många av de mer avancerade uppställningar är kostsamma att det finns andra idéer som är mer budgetvänlig och fortfarande vacker.

Om du vill lägga till vatten till din gård, det finns frågor som du behöver för att svara. Liksom vilken typ av vatten funktionen du vill inkludera i din landskapsarkitektur och utsmyckning? Vill du att det ska vara funktionellt, eller bara för syns? Vilken storlek skulle fungera bäst? Och, finns det några säkerhetsproblem som du behöver för att ta hänsyn till?

Det finns många alternativ för dig att överväga om du vill sätta ett vattenspel i din trädgård. En av de mest populära är en fontän. Fontäner kommer i stilar för att vädja till alla smaker eller utsmyckning stil, och de varierar i pris från mindre än en $ 100 till över $ 1000.

En annan stor vatten funktionen är ett vattenfall. Du kan ställa in ett vattenfall att tömmas i en vacker damm, pool, eller ens ett spa. Men om du är bekymrad över säkerheten för barn och djur, oroa dig inte, du har andra alternativ. Prova en pondless vattenfall som lagrar vatten under jord för att skydda din familj från en potentiell fara.

Om du vill ha en ganska enkel vatten funktion och är inte intresserade av en fontän eller vattenfall, kanske en bubblare fontän vara din bästa insats. Med en bubblare, kommer du fortfarande få ljudet av rinnande vatten utan att behöva underhåll som andra vatten funktioner kan kräva. Bubblers kan ta upp ett litet utrymme och är ganska lätt att bygga och vårda.

För dem som vill hålla fisken i deras trädgård, är en damm ett bra alternativ. Även en damm kräver en del underhåll för att hålla vackra, kan det vara väl värt ansträngningen. Du kan gräva en damm, eller använd en färdig pool bassäng i vilken storlek du behöver. Du kan välja att koppla upp ett vattenfall, fontän, bara lämna det som det är. Lägg fisken, växter och stenar för att din damm för att göra området fredlig och härlig.

Oavsett vatten funktionen du väljer för din trädgård, kommer det nya tillskottet lägga skönhet och fred i området. Om du älskar utseendet och ljudet av vatten, överväga att lägga ett vattenspel att njuta.