Vad är Couples Massage?

January 14

Par massage har flera definitioner. Det kan vara massage utförs på två personer med två massörer, samtidigt och i samma rum. De två personer donâ € t måste dela en romantisk anslutning. Alternativt kan detta syfta till massage för par som utförs på varandra, som kan eller inte kan ha en romantisk eller erotisk komponent.

Den första typen av massage växer i popularitet, och om båda medlemmar av ett par njuta av massage, kanske de vill dela denna upplevelse av avkoppling. Det finns många spa eller massage terapi utövare som erbjuder par massage. Som nämnts, paret doesnâ € t måste vara ett romantiskt par. Det kan i stället vara bästa vänner, syskon eller två personer som känner sig bekväma nog att relativt avklädd framför varandra. Det är möjligt för en mer blygsam massage genom att bära underkläder eller badkläder.

Par massage av denna typ kan vara av varierande massage discipliner och det kan ha andra funktioner som är attraktiva, såsom tång wraps, varma stenar behandlingar, eller tid i en bubbelpool. Ibland är andra tjänster som ansiktsbehandlingar, pedikyr eller manikyr erbjuds också. För denna typ av massage för att fungera bäst, verkligen behöver det för att involvera två massörer så att varje medlem av paret blir lika och konsekvent uppmärksamhet. Det innebär denna form av terapi är vanligtvis ungefär dubbelt så dyr som en vanlig massage, och priset kan gå upp med köp av extra spa-behandlingar.

Medan många människor tycker par massage, ett fåtal personer donâ € t. Anledningen är att massage och avslappning kan vara mycket personligt, och en del människor donâ € t känner de tillräckligt koppla av runt andra. Även denna form av massage kan säkert vara värt att försöka, itâ € s också okej att bedriva massage separat, om det känns bekvämare.

Den alternativa formen av par massage är massage par ger varandra, och det finns många sätt att lära sig tekniker för denna typ. Ett antal video eller DVD program finns som kan hjälpa par lär hur och var man massera eller alternativt, kan massage metoder läras vid workshops. Det finns vanligtvis två olika typer av par massage, och många subtyper.

En typ fokuserar mest på att lära sig tekniker för massageterapeuter för att hjälpa en partner i avkopplande. Den andra kan vara mer fokuserad på den sensuella, erotiska eller tantrisk touch, där massage kan gångare till sexuella engagemang. Människor kan hitta videor eller personligen instruktion för antingen slag; varje form av erotisk massage instruktionen är sannolikt att vara extremt frank. Det finns också böcker eller webbplatser på båda om människor föredrar att läsa om detta ämne.

Med standard par massage från massörer, par har också en chans att lära sig hur man arbetar med sina partners. De kan observera, i en omfattning, de metoder som är mest njut eller koppla till partners. Människor kan ifrågasätta massörer om vilka typer av rörelser som de använder för att ta reda på vilka fördelar de har. Denna information kan sedan användas i hemmet för att ge varje partner massage mellan spa eller massös utnämningar.

  • Manikyr tjänster kan erbjudas som en del av ett par massage.
  • En par massage kan omfatta varma stenar behandlingar.
  • En massage kan hjälpa par att bli mer romantiskt.