Hur väljer jag det bästa Pilates Magazine?

August 13

Pilates är en övning rutin växer i popularitet och öva varje år. Det lovar att tona kroppen, vilket ger en smal utseende, utan användning av tunga vikter - och många tror att systemet levererar på det löftet. Med den ökade populariteten har de val i pilates tidskrifter ökat, vilket gör det beslut som att köpa mer och svårare. Flera faktorer kan ställa ett magasin från resten, såsom kvaliteten på undervisning och foto skärmar av rutiner, som ger upp-to-date nyheter om nya rutiner och trender, och även viktig relaterad information, såsom nutrition och kost tips. En individs personliga preferenser kan också spela en roll i att välja den bästa pilates tidningen.

Pilates kräver precisa rörelser utförda korrekt och med kontroll. Några av de drag kan tyckas komplicerat utan en visuell demonstration. Därför bör en bra pilates tidning ger steg-för-steg-bilder föreställande övningar, kommer med en DVD, eller ge instruktionsfilmer på nätet utan extra kostnad. På så sätt kan man vara säker på att han eller hon försöker övningarna korrekt även utan en instruktör till hands för vägledning.

Den ursprungliga pilates träning, utvecklat av Joseph Pilates, började med ett visst antal drag. Under årens lopp har nya idéer införts för att sporten att förbättra Pilates 'filosofi och för att hålla intresset för långvariga anhängare. Nya övningar, vissa fusing praxis från andra sporter, samt ny utrustning, är i bruk. Recensioner av pilates utrustning från proffsen kunde hjälpa att avgöra om utrustningen är rätt för dig, och vilka produkter ger de bästa resultaten. En bra pilates tidningen bör hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna, trenderna, och instruktioner.

Vissa tidningsföretag erbjuder en gratis online-komponent som en följeslagare till de tryckta tidskrifter som kunde vara till hjälp. Till exempel kan grundläggande övningar, övergripande filosofi och nyheter från månader tidigare inte hittas i en aktuell fråga; skulle dock en online-arkiv lagra denna information som skall användas vid ett senare tillfälle. Nybörjare kan finna denna aspekt särskilt användbart när fånga upp; börjar med grunderna är av yttersta vikt i en sport som pilates, där många avancerade rörelser bygger på kombinationer och vändningar på nybörjar drag.

Välja den bästa pilates tidningen verkligen innebär helt enkelt ute efter dem som nära matchar dina specifika intressen. Vissa erbjuder rabatter på utrustning, kläder och grupplektioner; De kan också lista och granska klasser och instruktörer i ditt område. Pilates kan göras ensam i hemmet utan användning av något tillsatt utrustning; om man planerar på att prova nya atmosfärer eller rutiner, kan det dock vara i ens bästa intresse att hitta en pilates tidning som erbjuder information om ämnet. Många tidskrifter kan erbjuda inspirerande berättelser; dieter och recept finns i ytterligare andra. Några av de bästa pilates tidskrifter motiverar ofta och undervisa samtidigt.

  • Vissa pilates tidskrifter kan rikta gravida kvinnor specifikt.
  • En bra Pilates tidningen bör hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna, trenderna, och instruktioner.
  • Pilates tidskrifter bör ge steg-för-steg-bilder på övningar.