Vilka är de olika typerna av Interactive Brokerage?

December 4

De olika typerna av interaktiva mäklar huvudsakligen inriktad på online-handel. Några av de värdepappersföretag handlar med aktier, fonder, obligationer, terminer och optioner. Interaktiv mäkleri kan vara helt självstyrd av investeraren eller kan innefatta stöd från värdepappersföretagets online-verktyg och servicerepresentanter. Individer samt företag får delta i interaktiva mäkleri.

Många investerare tycker att det är fördelaktigt och kostnadseffektivt att handla aktier på nätet genom en interaktiv mäklarfirma. Beroende på investerarens kunskap om aktiemarknaden, investeringsstrategi och handel protokoll, kan han sänka sina kostnader genom att inleda handel utan hjälp av en levande mäklare. Avgifter och provisioner varierar från en interaktiv mäklarfirman till en annan, men de är oftast lägre än en full mäklartjänst.

Investerare som deltar i online-handel har oftast att vara kunnig om de lager som de vill handla. Några av dessa företag tillhandahåller länkar till information om tillgängliga fonder, aktier och obligationer genom sina elektroniska handelsplattformar. Investerare är ansvariga för att läsa information på finansiella upplysningar om sina affärer, inklusive finansiellt resultat historik. Om de vet hur man korrekt analysera och läsa finansiell statistik och information, kan online-handel vara givande.

Vissa interaktiva mäklarfirmor inser att inte alla investerare kommer att ha den finansiella kunniga att utföra handel på egen hand. Mäklarfirmor kan ge utbildningsmaterial som möjliggör för investerare att forska olika investeringsstrategier och hur att diversifiera en portfölj för att uppnå dessa strategier. Till exempel kan en ung investerare satte i hans ålder, förväntade pensioneringsåret och nyinvestering mängd i ett online-verktyg. Därefter analyserar verktyget denna information och dirigerar investeraren till en fond strategi som betonar lager.

Förutom att utbilda investeraren om fonden strategin kan verktyget också föreslå vissa produkter. Dessa produkter kan innehålla särskilda fonder som investerar i en blandning av låga, mellan- och högrisk lager, tillsammans med några små investeringar i stabila fonder. Investeraren har då valet att välja den fond eller skapa sin egen portfölj från övriga tillgängliga medel värdepappersföretaget erbjuder.

Det finns några interaktiva mäklarfirmor som ger investerare möjlighet att tala med en levande representant att inleda en strategi eller handel. Detta resulterar oftast i högre avgifter, vilket investerarna informeras om när de väljer alternativet personlig assistans. Själva handeln sker fortfarande genom mäklarfirman elektroniska handelsplattform, men investeraren styrs genom processen och ges särskilda handelsrekommendationer.

  • Många investerare tycker att det är fördelaktigt och kostnadseffektivt att handla aktier på nätet genom en interaktiv mäklarfirma.