Ta bort fläckar från Bamboo Flooring

December 1

Innan du börjar rengöra din bambu golv, se till att du kontrollerar med tillverkaren så att du inte gör något som kan resultera i ett tomrum av garantin. Detta kan kräva att du får en professionell att fixa dina golv problem snarare än att förlita sig på dig själv eller en vän att arbeta med dem. Med detta sagt, läs vidare för idéer om hur man kan ta bort oönskade fläckar.

När du först närmar dig en fläck på din bambu golv, måste du undersöka fläcken. Ren och torr plats på golvet så snart som möjligt. Kontrollera ditt problem är bara en fläck (det skulle vara fruktansvärt att upptäcka att du har mer än ett missfärgning problemet och måste byta skivorna efter att du har försökt att bli av fläcken). Om fläcken inte är för djupt, använd en renare utformad för att rengöra uretan ytor, skrubba med ett trägolv pad.

Om du kontrollera att problemet är bortom hjälp av en enkel fläckborttagning lösning, måste du slipa golv med en skiva golvslip tills du kommer ner till ett lager av ditt golv som inte har målat. Genom denna punkt, bör du inse att bambu måste blekas eller tonat så det ser ut som resten av golvet när lackeras. Kontakta en professionell för råd om detta (byggvaruhus är ett bra ställe att börja ställa frågor), eftersom omständigheterna som målgång på din bambu golv kan ändra hur du tänkt att ta itu med problemet.

När du har räknat ut hur man får golvet att se så gott som ny, kommer du att kunna börja reparationslackering den del av golv som du har skalat. Använd en mopp och en hink för att återigen tillämpa polyuretan, vilket gör att du håller programmet tunnare i kanterna där det tidigare avslut är fortfarande närvarande, så du behöver inte ha en märkbar avgränsning mellan arean av den nya ansökan och resten av golv. Försiktigt sand mellan varje skikt av polyuretan, så resultatet blir att finish matchar hela golvet. Slutligen, se till att du polera sista lagret så att den matchar glans av resten av ditt golv.