Hur hitta en Estate eller Lita Attorney

May 29

När du söker efter en advokat för att hjälpa dig med din egendom eller förtroende, kanske du undrar, var är det bästa stället att leta? Tyvärr kan du inte gnida en magisk lampa och be om en advokat för att visas, men du kan göra en del utredningsarbete på egen hand för att avslöja en som är en bra match för dig. Kolla in följande resurser när du söker efter en advokat:

  • Telefonkatalog eller sökmotor: Din första tanke kan vara att rusa till telefonen katalogen och börja bläddra igenom listor, eller slå på datorn och börja en sökning. Chanserna är goda att du kommer att se sidor och sidor av advokater som räknas. Du kommer förmodligen att märka flera visningsannonser försöker pracka den eller den företags kompetens med olika typer av lag.

    Även om du inte bör ignorera telefonboken (eller någon annan form av reklam) när att hitta en advokat för att hjälpa dig, lita inte på denna information helt. Ingen är en kontroll av de påståenden som görs i reklamen, och vem som helst med en juristexamen kan umgås en singel om att hon koncentrerar på detta område. Bara för att någon säger att de är behöriga betyder inte att de är.
  • Martindale-Hubbell: Den här databasen listar de flesta advokater i USA, såväl som många av dem i främmande länder; Vi är inte säkra på att vi skulle överväga att använda en advokat som inte var upptagna i Martindale-Hubbell. Inte bara kan du söka efter advokater och advokatbyråer från praktiken typ (du vill Trusts och Estates eller Wills och Probate) och plats, men du kan också kolla in de inbördes ranking.
  • Lokala, länet och statliga advokatsamfund: advokatsamfund har alla advokat remiss tjänster, som matchar dig med en advokat i din region vars lag praxis fokuserar på området du begär. Remisser är gratis och görs på en roterande basis. Din första halvtimmen möte med advokat typiskt faktureras vid en mycket reducerad skattesats.
  • Personliga referenser: Du kanske redan känner någon som har varit ansvarig för någons egendom eller förtroende, men du är bara inte medvetna om det. Fråga folk du litar där du arbetar, inom din familj, eller på din plats för tillbedjan, om de har personligen arbetat med en advokat på egendom eller förtroende frågor och om de var nöjda med den service de fått.
  • * Remisser från andra yrkesgrupper eller inom advokatbyråer: Du kanske redan arbetar med en skatt proffs eller en investeringsrådgivare som kan ha namnet på en advokat som de vet är kompetent och rimliga. Eller du kan vara kund hos ett stort företag som praktiserar på många områden, även om advokat du vanligtvis använder inte gör förtroende och egendom arbete.

    Generellt remisser från andra yrkesgrupper är bra - trots allt, är den professionella rykte på den person som gör remissen så mycket på linjen som den person som rekommenderas. Med hänvisning en nonqualified personen inte gynnar någon.