Vad är Potato Skins?

October 1

Potatis skinn består av bakad potatis med de flesta av den vita delen av potatisen scooped ut och lämnar en liten mängd av insidan av potatisen och huden. De flesta människor går på att fylla skinn med pålägg såsom ost, bacon, lök, gräslök och gräddfil. Dessa toppings är bland de vanligaste, men en person kan fylla skinn med bara om någon mat som han eller hon önskar. Ost är nästan alltid ingår, dock, och cheddar är ett vanligt val. Potato skins vanligen konsumeras som förrätt, men vissa människor konsumerar dem som en sida skålen eller ens som en huvudrätt.

Mosade och bakad potatis är en stapelföda för vissa människor, och många människor tycker pommes frites och tärnad potatis liksom. Potato skins representerar ett annat sätt för en person att njuta av denna anläggning. När en person konsumerar potatis skinn, dock han eller hon ISNA € t äta så mycket av den vita delen av anläggningen som människor gör när de äter mosad eller ens bakade potatis. Istället har de flesta av den vita delen öses ut, lämnar främst hud och toppings att personen väljer att lägga.

Potato skins starta ut som bakad potatis. För att förbereda dem, en person bakar potatisen och sedan skär dem på mitten så att varje potatis ger två ovala-liknande bitar med att arbeta. Vid denna punkt, kocken skopor brukar de flesta av den vita delen, gnuggar huden med olja och strössel den med salt. Han eller hon återvänder sedan potatisen i ugnen och ger dem möjlighet att laga lite längre tills överblivna insidan av potatisen blir krispiga. Vissa människor placera sina potatis skinn i en broiler eller ens steka dem för att göra dem krispiga istället för att baka dem igen.

Efter potato skins är krispiga, kocken oftast tar bort dem ur ugnen och lägger pålägg som ost, bacon och lök. Han eller hon sedan placerar skinn i en broiler eller ugnen i några minuter så att osten smälter. Kalla pålägg såsom gräddfil, oftast läggs till potato skins precis innan de serveras. Tillsammans med typiska pålägg såsom gräddfil, bacon och ost, kanske en person väljer att lägga till andra pålägg, såsom tärnade skinka, tomater eller paprika.

En person kan tjäna potatis, beredd på detta sätt för ett stort antal tillfällen, eller som förutom av en vardaglig måltid. De är ofta konsumeras som aptitretare, men vissa människor tjänar dem att komplettera en huvudrätt. Andra människor, dock gör dem huvudrätt för en lunch eller middag, särskilt när de är laddade med extra pålägg.

  • Potato skins kan toppas med kalla toppings som en klick gräddfil.
  • Potato skins är ofta toppad med smulad, kokta bacon.
  • Potatis skinn är de mest näringsrika delen av potatisen.
  • Olika typer av potatis med skinn fortfarande på.