Vad är en Push snöskyffel?

September 28

En tryck snöskyffel är utformad för att skjuta istället för att gräva. De mest grundläggande typer av tryck snö skyfflar har en rak trähandtag och breda, tunga plastblad. Eftersom konceptet bakom dessa snö spadar är att driva snön framåt, det bredare bladet är mer mark är täckt. Dessa spadar fungerar precis som tryck kvastar gör på smuts. Många olika tryck snöskyffel stilar finns.

Vissa typer av tryck snö skyfflar är i grunden en stor spade blad med en rektangulär handtag på toppen som den typ på många manuella gräsklippare. Handtagen kan vara gummibelagd för enklare grepp. Bladet på denna typ av tryck spade är vanligtvis böjd eller vinklad för att samla in eller skopa snö medan personen är promenader framåt. Hjul på botten av den här typen av stora blad tryck show spade kan göra att skjuta mycket lättare.

De bästa tryck show skyfflar har en galvaniserad stål område på undersidan av spadblad. Denna metallområdet bidrar till att bryta upp isen som ofta ansamlas på uppfarter och gångvägar under lager av snö. Såvida isen bryts upp först, kommer en push snöskyffel utan en stark metallblad inte kunna tillräckligt röra sig genom den snöiga marken. Inte bara det, är isen skiktet hala och farliga för snön skedand att gå på; en spade för att gå vidare och bryta upp isen innebär en klar vandringsled skapas. Naturligtvis skotta uppfarter och gångvägar innan isen kan bilda sparar arbetskraft och energi; ingen underliggande isen betyder bara enkelt trycka av tryck snöskyffel behövs.

Snarare än den ofta tillbaka-spännare användning av ett traditionellt gräv show spade i ösa och kasta motioner, påskjutningstyper tillåter användaren att stå i centrum av en utfart eller gångväg och skjuta snön horisontellt. På detta sätt kan snöhögarna skapas på vardera sidan av promenad eller enheten och ingen faktisk skotta behövs. Ergonomiskt utformade tryck snö spadar har böjda handtag som skapats för att ta övertryck bort av ryggen. De ergonomiska tryck snöskyffel typer brukar se ut traditionella grävskopor med undantag för de krokiga handtagen. Många tryck snö spadar har D-formade plast eller metall toppar på handtaget för att hjälpa skedand bättre kontroll spaden vinkel.

Mini fällbara tryck snö spadar är idealiska för att rensa bort veranda räcken och andra små områden. En mini tryck show spade är ofta rätt storlek för att rensa snöiga utomhus trappor. Vissa människor använder mini snö spadar för att skjuta bort snö från fordon och detta kan fungera bra så länge bladet inte används tillräckligt nära för att skrapa eller repa auto färg.