Vad är Whipahol?

March 8

Whipahol är en alkoholist produkt som i huvudsak består av vispgrädde i en aerosol kan som har infunderas med sprit. Tillverkaren av denna produkt har släppt ett antal olika smaker under produktnamnet "vispad Lightning", som har gjorts tillgängliga i ett antal stater i USA. Alla som är intresserade i denna produkt bör ha i åtanke att den har en relativt hög alkoholhalt, och bör endast konsumeras av någon myndig för att insupa alkohol. Eftersom Whipahol är i grunden bara en kombination av vispad grädde och alkohol, kan en liknande produkt också göras av någon i sitt eget hem.

Namnet "Whipahol" är i grunden en kappsäck av termer "vispad" eller "vispad grädde" och "alkohol" och refererar till själva produkten. Det är svårt att avgöra det exakta innehållet i Whipahol eftersom det är en alkoholhaltig dryck och inte ett livsmedel, så det har inte inspekterats eller godkänts av Food and Drug Administration (FDA) i USA. Detta innebär att kapseln innehåller denna produkt inte behöver ange exakta ingredienser i produkten, och annan information, till exempel antalet kalorier inom produkt, är inte heller tillgänglig.

Vispad Lightning, som är en särskild typ av Whipahol, sägs innehålla grädde och kornalkohol, samt artificiella färger och smaker. Den exakta mängden grädde i vispad alkohol hopkok dock inte har specificerats av tillverkaren. Denna typ av Whipahol är ca 36 bevis, vilket innebär att det är cirka 18% alkohol och kan vara överraskande stark i smaken och effektivitet. Någon intresserad av denna produkt bör vara medveten om den relativt höga alkoholhalten och se till att den konsumeras endast av dem som är juridiskt tillåtet att dricka alkohol. Detta är inte en produkt avsedd för barn och bör inte konsumeras av människor under den lagliga dricka ålder i deras område.

Även om namnet "Whipahol" avser en viss produkt, kan ett liknande livsmedel göras av dem som är benägna att göra detta. Olika typer av alkohol kan läggas till grädde och sedan piskade tills ljuset och fluffigt. Konjak, till exempel, tillsätts ofta till vispad grädde och användes för att topp pajer eller andra desserter för vuxna. Smaksatt alkoholer kan också användas för att återskapa en del av de smaker som erbjuds som Whipahol, och sådana vispad grädde bör endast konsumeras av vuxna i den lagliga åldern för att dricka alkohol.