Vad är några gemensamma bröllopstårta dekorationer?

March 4

Bröllop är en av de viktigaste stegen i många människors liv, och bröllopstårta är en av tyngdpunkterna i receptionen. Vid beslut om utformningen av din bröllopstårta, kan det vara bra att känna några av de vanligaste bröllopstårta dekorationer som du har att välja mellan. Bröllopstårta dekorationer tillåter ett par att lägga en hel del personlighet och individualitet till deras bröllopstårta.

En av de mest populära bröllopstårta dekorationer är färska blommor. En enkel, vit tårta kan dekoreras med ett brett utbud av färska snittblommor. De stilar och färger på blommorna som används som din bröllopstårta dekorationer kan matchas till brudens bukett och färgerna på bröllopsfest.

Diskutera blommorna du tänker använda med din bageri i förväg. Om du kommer att använda färska blommor som ditt bröllop tårtdekorationer, ge florist och bagaren minst två veckors varsel, så att de har tid att beställa blommor. Se också till att använda en florist bekant med kaka dekoration, som vissa blommor är giftiga och bör inte användas på livsmedel.

Ett annat populärt val för bröllopstårta dekorationer är skulpterade blommor. Din bagare kan göra blommor av fondant, tuggummi pasta, marsipan, spunnet socker, butter, eller många andra dekorativa och ätbara material. Choklad blommor på en ljus kaka göra vackra bröllopstårta dekorationer. Andra handgjorda blommor som används för bröllopstårta dekorationer kan färgas eller målas för att matcha bröllop färger.

Vissa par föredrar en mycket enkel, ren design för deras bröllopstårta. Populära bröllopstårta dekorationer i denna stil inkluderar franska prickar, Cornnelli spetsar, rullar och band gjorda av fondant, butter eller kristyr. Tyg rosetter och band gör också vackra bröllopstårta dekorationer och kan accent brudens klänning vackert. För en mer modernt utseende, kan choklad och spunnet socker formas till pilbågar, band, och en mängd olika former för att betona din bröllopstårta.

För de par som vill ha något lite annorlunda, kan du avstå från idén om bröllopstårta dekorationer som ett tillägg till kakan och göra hela kakan dekoration. Bröllopstårtorna formade som presenter, tyg, slott, landskap, frukt, eller valfritt antal kreativa design blir mer och mer populärt. Bröllop med ett tema designar ofta tårtor för att matcha, men även de mest traditionella bröllop kan ha en bröllopstårta dekorerad ska se ut som en bunt med vackert inslagna presenter.

Med så många bröllopstårta dekorationer att välja mellan, par har stor frihet att välja den kakan som perfekt matchar deras personligheter och fungera som en vacker mittpunkten på deras mottagande. Begåvade bagare kan göra bröllopstårtor dekorerade för att passa de mest kräsna smaker. Oavsett om du redan vet exakt vad du vill eller be din bagare för förslag, med så många populära bröllopstårta dekorationer att välja mellan, kommer din tårta se till att samla så mycket beröm för sitt utseende som sin goda smak.

  • Marsipan kan användas för att skulptera ätbara blommor.
  • Blommor, antingen färska eller ätbara, används ofta i att dekorera bröllopstårtor.
  • Formell bröllopstårta dekorationer bör användas för att komplettera en elegant bröllop.
  • Oätliga dekorationer, som band och färska blommor blommar, används ofta för att dekorera bröllopstårtor.