Hur väljer jag det bästa Postpartum Wrap?

March 4

Om du är orolig med att få din före graviditeten kroppen tillbaka efter att du levererar, bör du börja funderar på att köpa en postpartum wrap. Denna typ av plagg använder tryck för att låta dig få tillbaka din ursprungliga kroppsform, men det finns olika typer på marknaden. En av de första detaljerna att tänka på är den typ som du vill, som vissa form magen, medan andra koncentrerar sig på höfterna. Du kommer också att behöva överväga det material den är gjord av, speciellt i varma klimat. Naturligtvis måste du hitta en som passar dig bra postpartum.

De flesta kvinnor är oroliga med utbyggnaden av sin mage under graviditeten, och vill se till att de kan ha en platt mage efter att de levererar. Oron är giltigt eftersom det brukar ta månader för livmodern att krympa, och för de organ för att komma tillbaka på plats, så det är förståeligt om du är otålig om väntar för att detta ska ske naturligt. En gördel som sveper runt magen kan vara bäst för dig i det här fallet. Naturligtvis vad vissa kvinnor inte inser före graviditeten är att deras höfter sannolikt kommer att expandera, liksom. Därför finns det också en postpartum wrap som är avsedd för höftområdet, med målet att krympa höfterna över tiden.

Med alla wraps på marknaden, är det inte förvånande att det finns ett brett utbud av material att välja mellan. Många är tillverkade av bomull eller spandex, men det har funnits klagomål om sådana typer av postpartum wrap är för varmt att bära bekvämt, speciellt i varma klimat. Av denna anledning, många kvinnor föredrar tyg som transporterar bort fukt från kroppen och gör att området andas snarare än värma upp snabbt. En bambu postpartum sjal presenterar oftast dessa fördelar, och anses miljövänliga som en bonus.

Du kan bli förvirrad över den bästa storleken på postpartum wrap för dig, speciellt om du fortfarande är gravid. Om du köper wrap i åttonde månaden, ska du mäta din mage runt det bredaste stället, eftersom du sannolikt kommer att vara den storleken strax efter förlossningen. Om du är förfaller inom en vecka, ska du mäta din midja och sedan subtrahera 04:57 inches (7,6-12,7 cm). Om du redan har fått barnet, och söker efter en postpartum wrap, ska du bara använda ditt nuvarande midjemått och köpa en som bygger på detta. De flesta tillverkare av wraps ge mer information, såsom dimensionering diagram, om du har frågor.

  • Många kvinnor tycker om att använda postpartum wraps så att de kan få en platt mage efter att de levererar.