Vilka är de bästa tipsen för bord och stol Rental?

January 20

Bord och stol hyra är ofta nödvändigt vid bröllop eller andra stora evenemang, och processen att hitta det bästa priset på rätt mängd av bord och stolar kan ibland vara ganska frustrerande. För att göra processen enklare, ofta hjälper det att ha en plan innan man ens börjar forsknings bord och stol uthyrning. Denna plan bör omfatta besluta hur många stolar är nödvändigt, hur stora och vilken form borden ska vara, och hur många av varje typ av bord kommer att vara nödvändig. Hyresmannen får inte glömma att överväga dukar och stolsöverdrag när de överväger bord och stol uthyrning.

Kom ihåg att bord och stol uthyrning omfattar ofta leveranstjänster för en anledning: ett stort antal bord och stolar kan vara mycket svåra att transportera, tidskrävande att sätta upp och riva ner, och back-bryta flytta. Om biluthyraren inte erbjuder leveranstjänster, se till att överväga hur man transportera bord och stolar, eller leta efter en uthyrare som inte erbjuder denna tjänst. De flesta bord och stol uthyrning ut en avgift för transport, men avgiften kan väl vara värt besparingarna i frustration, tid, och enkel installation. De flesta människor vill fokusera på händelsen, inte på den upprätta och riva ner, så om möjligt, välja att ha bord och stolar levererade.

Tabeller kommer ofta i en mängd olika former och storlekar; utarbeta en layout av händelsen kan hjälpa hyresgästen bestämma hur många tabeller kommer att behövas och vilka former av borden passar bäst i utrymmet som används. För ett bröllop, bör hyresgästen inte glömma att beställa bord för matleverantör, gåva tabellen, eller andra diverse ändamål. Tänk på vad storlek tabeller att hyra genom att bestämma hur många gäster kommer att vara på evenemanget, och be biluthyraren hur många människor kan sitta bekvämt vid varje storlekstabell.

Fundera på om evenemanget kommer att hållas utomhus eller inomhus också. Tabellen och stol biluthyraren kan rekommendera vissa bord och stolar för olika tillämpningar; några bord och stol material är bättre för utomhus tillfällen eftersom de kommer att vara mer stabil på ojämna ytor som gräs, och de kan vara vattentäta eller vattenavvisande bör oväntat väder lägga sordin på festligheterna. Tänk också hyra dukar och stolsöverdrag också. De flesta bord och stolar kommer inte att vara särskilt attraktivt, så att hyra dukar kan göra utseendet mycket mer tilltalande. Var noga med att hyra rätt storlek linne för varje stil av tabellen.