Hur hittar jag den bästa ränta för Förvaltningsfastigheter Ränta?

November 13

En förvaltningsfastighet eller hyresfastigheter inteckning bär vanligtvis en högre ränta än den inteckning på en rörelsefastighet, som ditt huvudsakliga hem. Trots detta faktum, är det fortfarande värt att shoppa runt för att hitta de lägsta förvaltningsfastigheter räntor. Det bästa sättet att spåra upp den bästa möjliga är att handla och jämföra dina alternativ och vet vad man ska leta efter.

Först samlar all information om fastigheten tillsammans så att du har den framför dig när du kontaktar långivare. Användbar information innefattar det ungefärliga värdet på fastigheten, den typ av egendom (småhus, lägenheter, duplex eller fyra-enhet hyreshus, etc), uppskattning av den nuvarande inteckning balans och den aktuella räntan, om det är en refinansiera . När du har denna information kan du börja kontakta bolåneinstitut.

Kontakta minst tre bolåneinstitut för att samla information om inrättande av en ny förvaltningsfastighet inteckning eller refinansiering en befintlig. Låt företrädaren veta up-front att det är en investering egendom och vilken typ av egendom det är. De kommer också att behöva köpeskillingen eller aktuella värdet på hemmet och alla befintliga balansen på hypotekslån.

Representanten kommer att ge dig tre bitar av information. De kommer att ge den bästa ränta för förvaltningsfastigheter ränta de kan erbjuda, den effektiva räntan (APR) och uppskattningen av avslutande kostnader. Du borde skriva ner alla tre bitar av information, och om möjligt få en specificerad lista över de avslutande kostnader.

När du har all information från tre eller flera bolåneinstitut, så är du redo att utvärdera informationen. Placera informations sida vid sida, så du kan gå line-by-line och jämföra alternativen. Se först till att du jämför samma typ av inteckning, till exempel en 30-årig fast från Lender A med en 30-årig fast från Lender B.

Nästa, för att hitta de bästa flight för förvaltningsfastigheter intresse, ISNA det € t den ränta som du vill titta på först, anser den effektiva räntan, som inkluderar de avslutande kostnader och räntan i procent för att illustrera den verkliga kostnaden för att du för att fastställa inteckning. Även i en situation där räntan är högre, men den effektiva räntan är lägre, är denna inteckning kostar dig mindre på lång sikt än en inteckning med en lägre ränta.

Räntan själv är den ränta som används för att beräkna de månatliga betalningar som du är ansvarig för att göra. Medan ditt mål bör vara att spara pengar på lång sikt, om en inteckning med en högre april men en lägre ränta bättre passar din budget, så är detta den bästa ränta för förvaltningsfastigheter intresse för din ekonomiska situation.

  • Vid förhandlingar med långivare, se till att få en specificerad lista på avslutande kostnader.
  • Långivare kommer att behöva veta vilken typ av egendom som används som en investering, till exempel en duplex.