Vilka är de olika Flat Ab övningar?

June 28

Tre av de vanligaste platta magövningar är cykeln, höjer benet på kaptenen stol och olika typer av crunches. Buken delen av kroppen består av fyra stora muskler inklusive de tvärgående magmusklerna, de interna obliques, yttre obliques och rectus mage. Dessa muskler arbetar tillsammans för att stödja bodyâ € s bålen och låta stammen för att flytta. De spelar också en viktig roll i en persona € s hållning. Tyvärr är detta buken avsnitt många gånger den svåraste delen av kroppen för att hålla sig i form och trim. Det finns vissa platta magövningar som kan göras för att rikta ab området och bidra till att skapa en platt mage.

Cykeln är en av de platta magövningar som lätt kan göras i gymmet, eller på hemmet. Övningen börjar med person som ligger platt på marken. En matta kan placeras under för att ge mer komfort. Händerna kan användas för att bidra till att höja midjan från marken och benen ska hållas vertikalt. Benen ska sedan användas för att rotera i en cykel rörelse och detta arbete bör fortsätta under 2:59 uppsättningar av femton repetitioner som en del av en komplett ab workout.

En captainâ € s stol är en del av träningsutrustning som inkluderar vadderade armar och låter benen svänga fritt. Denna utrustning är ett populärt objekt finns i de flesta gym och gym. Det finns ett brett utbud av platta magövningar som kan fyllas på captainâ € s ordförande, men det som är bäst används som en platt ab motion är benet höjning. Detta åstadkommes genom att placera armarna på armstödet och tillåta benen att hänga rakt ned. Benen ska sedan böjas och drog upp till midjehöjd och hölls i fem sekunder och sedan långsamt släppa ner tillbaka i hängande position. Denna övning bör göras på 02:59 uppsättningar av femton repetitioner.

En annan stor platt ab träning är någon av de olika crunches som kan göras. Dessa övningar är inriktade mot att skapa en platt mage. Grund kritan görs genom att ligga ner med oneâ € s rygg på golvet. Benen kan antingen böjas vid knäna eller vänster rak och händerna placeras bakom huvudet. Huvudet höjes därefter till ungefär en fyrtiofem graders vinkel och en pull ska kännas i musklerna i magen och sedan huvudet och axeln bringas tillbaka ner mot golvet. Många varianter av kritan är klar som platta magövningar som det vertikala benet eller det omvända kritan.

  • En anatomisk bild som visar många muskler i överkroppen, inklusive de flesta av magmusklerna.
  • Magövningar kan bygga muskler, men har inte mycket effekt på fetthalten.
  • Crunches kan bidra till att uppnå en platt mage.
  • Omvända crunches rikta lägre abs.