Hur väljer jag det bästa Digestive System Kosttillskott?

April 10

Det finns generella matsmältningssystemet kosttillskott samt specifika sådana att hjälpa systemfrågor såsom matsmältningsbesvär, halsbränna, sura uppstötningar och gas. Det finns många förhållanden som påverkar processen för matsmältningen och valet av de bästa matsmältningssystemet tillskott beror på vad tillståndet är. Herbal och icke-växtbaserade matsmältningssystemet kosttillskott kan vidtas för att aktivera matsmältningssystemet, bygga upp systemet med tillhandahållande av mer näring och rena systemet.

Ett effektivt matsmältningssystemet, som består av lever, gallblåsa, mage, bukspottkörtel, tunntarm och tjocktarm, är nödvändigt för en korrekt assimilering av mat. Matsmältningen kan påverkas negativt av läkemedel såsom antibiotika, en ohälsosam kost, stress, rökning, alkohol och sjukdomar. Många av dessa villkor kan hanteras genom att göra förändringar i val av livsstil och ta matsmältningssystemet tillskott.

Matsmältningssystemet tillskott är indelade i växtbaserade och icke-växtbaserade typer. Växtbaserade kosttillskott matsmältnings är populära eftersom de är naturliga, innehåller inga kemikalier eller konserveringsmedel och innehåller ingredienser såsom anis, kamomill, pepparmint och mjölktistel. De flesta av dessa är tillgängliga som te, kapslar eller pulver. Kinesiska herbology stödjer också användningen av växtbaserade kosttillskott för tillstånd såsom gas, magbesvär och uppblåsthet samt avgiftning.

Icke naturläkemedel matsmältningssystemet kosttillskott omfattar normalt pro-biotiska matsmältningsenzymer som kommer i form av drycker. En populär allmän tillägg matsmältnings är pro-biotics som innehåller bakterier som liknar de goda bakterierna i magen. Den mänskliga matsmältnings innehåller cirka 400 olika sorters pro-biotiska bakterier vars roll är att bekämpa skadliga bakterier och främja matsmältningen. Människor tar denna typ av tillägg att hjälpa till med särskilda villkor såsom diarré, tarminfektioner, colon irritabile och förhindra negativa biverkningar genom tagande av antibiotika. Andra tar det varje dag för att främja allmän hälsa.

Som många kosttillskott matsmältnings inte under kontroll av livsmedel och säkerhetsriktlinjer, det finns ingen garanti för att många kosttillskott eller märken av kosttillskott är effektiva eller ens säkra. Bara för att något är naturligt, betyder det inte att det inte har några skadliga biverkningar. Innan du köper matsmältningssystemet kosttillskott, se till att varumärket och ingredienser är pålitliga och av god kvalitet. Det är också klokt att undersöka problemet och lösningen eller rådfråga en läkare innan du tar något kosttillskott.

  • Det finns ingen garanti för att många matsmältningssystemet tillskott är effektiva eller ens säkra.
  • Villi, vilket är små projektioner som kantar väggarna i tarmarna, ta upp näring under matsmältningen.
  • Några av de organ i matsmältningssystemet.
  • Matsmältningen kan påverkas negativt av en ohälsosam livsstil.