Vad är citron maräng Pie?

February 9

Citron maräng cirkel är en vaniljsås paj som är toppad med en skummande lager av maräng. Många människor tänker på citron maräng cirkel som en klassisk södra amerikansk efterrätt, tack vare sitt överflöd i den amerikanska södern, men det visar också upp i andra delar av landet och världen. När väl gjort, visar upp en citron maräng cirkel den syrliga, intensiv smak av citroner, balansera ut det med naturligt söt och fluffig maräng. Många diners erbjuder citron maräng cirkel, och du kan också göra citron maräng paj hemma. Det är inte särskilt svårt att göra, även om köket kan bli lite rörigt under processen.

Vaniljsås används i citron maräng cirkel är en form av lemon curd, genom matlagning ägg, socker och citronsaft tillsammans över en dubbel panna innan du lägger i citronskal och osaltat smör. Många människor också lägga majsstärkelse för att säkerställa att fyllningen tjocknar. Det finns en viss tvist om mängden socker att använda. Vissa människor gillar en mer syrlig lemon curd, vilket gör den naturliga citrussmak av citroner att komma igenom, medan andra föredrar en sötare fyllning som är mindre mun rynka.

Den maräng topping görs genom att slå äggvita och socker tillsammans och sedan sprida maräng över vaniljsås fyllning innan bakning. Eftersom pajen bakas, maräng uppsättningar, vrida en krämig färg. Att göra en bra maräng är lite knepigt; maräng tenderar att kollapsa, att okokt i mitten, eller bli gråtmild. Du kanske vill rådfråga Yahoo artikel om att göra en perfekt maräng cirkel för att lära mer om maräng.

Grunden för en citron maräng cirkel är naturligtvis, i jordskorpan. Vissa människor gillar att fuska med sin skorpa, och detta kan få olyckliga resultat. Den idealiska citron maräng pajskalet är ljus och gulaktigt, så att den inte kommer att distrahera från konsistens och smak av kakan. Stiff, cardboardy skorpor bör undvikas, och skorpan ska förkokade innan citron fyllning läggs, för att säkerställa att det inte blir blöt. Smulig skorpor som graham cracker skorpa kan användas, även om du kanske tycker att de krockar med maräng.

Klassisk citron maräng paj serveras på egen hand, utan någon utsmyckning, eftersom maräng och lemon curd anses vara tillräckligt. Men vissa människor gillar att tjäna citron maräng cirkel med en tuile cookie eller mynta garnering, och äventyr kockar kan raka lite choklad över deras citron maräng cirkel innan tjänsten.

  • Majsstärkelse, som används för att göra citron maräng cirkel.
  • Lemon curd, som kan användas för att fylla en citron maräng cirkel.
  • Många tycker att choklad spån inhance smaken av citron.
  • Citron maräng cirkel har ofta mynta som garnering.
  • Syrligt limesaft kan tillsättas till en citron maräng cirkel för en mer intensiv citrussmak.
  • Citron maräng cirkel är toppad med maräng istället för en pajskalet.
  • Citron maräng cirkel använder ibland en mint garnering.
  • Citronsaft används för att göra vaniljsås för citron maräng cirkel.
  • Socker är en viktig ingrediens i citron maräng cirkel.