Hur kan jag lindra öroninfektion Pain?

January 18

Om du lider av öroninflammation smärta, kan detta ofta lindras genom att ta en over-the-counter smärtstillande. Du kanske också vill hetta upp örat för att stimulera blodflödet till området. Det finns ett antal huskurer som inkluderar användning av naturliga oljor som är tänkt att avlasta earaches. I händelse öronen sekret vätska eller blöder, ska du kontakta en läkare.

Många receptfria smärtstillande kan vara effektiva vid behandling av obehag i samband med en öroninfektion. Mediciner som innehåller ibuprofen används ofta av detta skäl. Om du väljer att prova denna metod av lättnad, se till att följa doseringsanvisningarna på produktetiketten för att undvika allvarliga komplikationer, som kan vara skadligt eller dödligt.

En värmedyna eller varmvattenflaska kan ibland lindra öroninfektion smärta. Du kan placera den här produkten bredvid örat strax innan de somnar. Var noga med att placera en handduk runt värmekällan så att du inte bränner huden.

Du kanske vill prova en naturlig botemedel mot öroninfektion smärta. En av de mer vanliga behandlingarna är att använda varm söt olja. Du kan oftast köpa denna produkt på apotek utan recept. Placera två eller tre droppar det i varje öra, två till tre gånger dagligen, vanligtvis gör smärtan drägligare. Var noga med att testa ett par droppar olja på insidan av handleden, för att se till att det inte är för varmt, innan du sätter den i örat.

I händelse du inte kan få det botemedel, värmde baby eller olivolja kan också vara effektiva. Om du använder babyolja, se till att det inte har någon doft läggas till. Vegetabilisk olja rekommenderas i allmänhet inte för behandling av öroninflammation smärta.

Tea tree olja tros ha antibiotiska egenskaper. Av denna anledning kan det vara effektivt för att lindra öroninfektionssymtom, såsom smärta. Det behöver inte typiskt behöver värmas, utan kan snarare placeras i örat vid rumstemperatur.

Om din öroninfektion smärtan kvarstår, kanske du vill ha detta tillstånd behandlas av läkare. Detta gäller också om örat är svullnad, blödning, eller sipprar, eller om det åtföljs av en hög eller långvarig feber. En öroninfektion kan lätt behandlas om diagnosen tidigt. Om du gör det kan förhindra en mer allvarlig infektion uppstår, och minska risken att drabbas av hörselnedsättning.

  • Det är klokt att söka läkarvård om en öroninfektion åtföljs av hög eller ihållande feber.
  • Öroninflammation drabbade kan placera några droppar värmde olivolja i sina öron för smärtlindring.
  • Tillämpa en varm kompress som en varmvattenflaska erbjuder några öroninfektion smärtlindring.
  • En värmedyna kan hep lindra smärtan av en öroninfektion.
  • Det finns flera orsaker till ont i öronen.
  • Om öron smärtan kvarstår kan det vara nödvändigt att konsultera en läkare.