Vad är en Gunsmith skruvmejsel?

June 16

En vapensmed skruvmejsel är ett verktyg som används vid montering och demontering av skjutvapen. Skapas med en ihålig bottenspets, skiljer den bössmeden skruvmejsel från grundhushålls skruvmejseln i att grundskruvmejselspets är avsmalnings-jord. Stålet som används i tillverkningen av en vapensmed skruvmejsel är mycket svårt, därför, är skruvmejseln kunna tillämpa överdrivet vridmoment utan att skada skruven eller skruvhuvudet. Vanligen köpas i kit som innehåller flera av de vanligaste typer och storlekar av skruvmejslar, vapentillverkaren verktygen är oftast dyrare än vanliga hem verkstadstyper skruvmejslar.

De fästanordningar som används i produktionen av skjutvapen har unika huvuddesigner. Till skillnad från den vanliga hus skruven, är spåret i skjutvapen skruvar mycket djupt för att möjliggöra korrekt vridmoment som skall tillämpas vid montering eller bryta vapnet ner. Denna typ av fästelement kräver ett speciellt verktyg så att spårhuvudet inte skadas från verktyget glider ur facket. Den vapensmed skruvmejsel använder en ihålig bottenspets som är av samma storlek för en stor del av mejselklingan, istället för att använda avsmalnande bottenspetsen finns på typiskt hushåll verktyget. Konan-marken spetsen börjar smalna utåt från spetsen - direkt efter tips - och skapar ett verktyg som inte kommer att fylla skruvens platsen på ett skjutvapen skruv.

Genom att använda endast en vapensmed skruvmejsel vid arbete på ett skjutvapen, är skruvplatsen korrekt ifylld. Detta gör också att vapensmed skruvmejsel för att kunna användas för hårt och vridmoment utan att skada eller repa huvudet på skruven. För bästa resultat bör rätt storlek vapensmed skruvmejsel användas för varje applikation. Bör den exakta storlek som krävs inte finns i skruvmejseln kit, kommer nästa närmast mindre storlek skruvmejsel brukar ge tillfredsställande resultat. Det är också viktigt att använda de speciella bakgrund inom vapensmide verktyg vid montering av en omfattning eller andra typer av optik att undvika skador på monteringsskruvskallarna.

Problemet med att använda en vanlig skruvmejsel direkt ur verktygslådan för att arbeta på ett skjutvapen är att cheferna på vapenskruvarna normalt blir skadad. Denna skada orsakas av den avsmalnande skruvmejsel spets ridande och ut ur skjutvapen fäst, riva de skarpa kanterna ur skruven och lämnar huvudena skalade tillbaka och skadad. Den typ av skador i samband med utelämnande av en vapensmed skruvmejsel inte bara minskar värdet av ett skjutvapen - det kan försämra vapnets funktion genom att orsaka störning, misständning och fastnar.