Vad kan jag göra i Billings, Montana?

April 3

Det finns massor av intressanta saker att göra i "Magic City" i Billings, Montana. Billings är uppkallad efter den 1882 ordförande i Northern Pacific Railroad, Frederick H. Billings. Smeknamnet "Magic City", har intjänats när Bill upplevt fantastiska befolkning och kommersiell tillväxt efter dess ödmjuka början som en liten stationssamhället. Pictograph Cave State Park, Zoo Montana, Yellowstone Art Museum och Boothill kyrkogården erbjuder många roliga saker att göra.

Boothill kyrkogården hänvisar till de flesta av dem som begravdes här ha dött med sina stövlar på, troligen antingen i strid eller i ett bråk. Den mest kända personen begravdes på Bill 'Boothill kyrkogården är Muggins Taylor. Taylor var den militära scout som förde budskapet om Custers falla på Little Bighorn. Andra Boothill Begravnings kan hittas i åtminstone tio stater, inklusive Arizona, Texas, Kansas och Idaho. Montana har en annan Boothill kyrkogården i Virginia City.

Billings 'Yellowstone Art Museum har mer än 3.000 utställningar och dessa arbeten kretsar kring Montanas samtida bildkonst som målningar och skulpturer. Den Yellowstone Art Museum byggdes till fd Yellowstone länet fängelse 1964 och omfattar en del av fängelset som en utställning. Museet har ett brett utbud av arbeten som relaterar till Gamla Väster av artister som CM Russell, JH Sharp och Will James.

Zoo Montana är en safaripark i Billings som har djur som vargar, tigrar och björnar samt reptiler, spindlar och många fler varelser. De större djuren i naturliga livsmiljöer som besökarna kan nå genom skogsstigar och andra strövområden. Zoo Montana har också en lekplats, djurpark och picknickområde.

Pictograph Cave State Park har pictographs, eller gamla hällmålningar, som är mer än 2000 år gamla. Mer än 3.000 historiska artefakter har hittats i grottorna här och grottorna visar tecken på att bli ockuperat av människor som levde mer som 4.500 år sedan. Vandringen att visa piktogram sägs ta ungefär en timme och du kanske vill ta med kikare för att hjälpa dig att se hällmålningar tydligare.

  • Du kanske vill ta med en kikare till Billings, Montana att hjälpa dig att se de hällmålningar på Pictograph Cave State Park.
  • Vargar är med i Billings, Montana zoo.
  • Sevärdheter i Billings, Montana inkluderar Yellowstone Art Museum.
  • Vandringsleder ge roligt och motion.