Hur installerar jag en brevlåda?

April 25

Det kan finnas flera anledningar till varför du måste installera en brevlåda längs fastighetsnära i ditt hem. Kanske din tidigare skadats av en vandrande förare, eller ännu värre, en vandal. Kanske du känner att din gamla brevlåda är föråldrad och det är helt enkelt dags för en uppgradering, eller om du vill installera en anpassad brevlåda som sticker ut på gatan. Oavsett anledning, de steg som ingår för att installera en brevlåda är inte nödvändigtvis komplicerade, men kan kräva lite hårt arbete, vilket kommer att vara värt det i slutändan för den sanna gör-det-själv person. Några av de saker du behöver för att slutföra denna uppgift är en brevlåda, en brevlåda inlägg, ett inlägg hål digger, en påse med snabbtorrbetong, en nivå, en spade eller spade, en hammare och en skrot trästycke.

Det första du måste göra när du installerar en fastighetsnära brevlåda är att köpa brevlådan själv, tillsammans med ett inlägg för att montera den på om de inte säljs tillsammans. Ett brett utbud av butiker bära många olika typer av brevlådor, så det kan vara svårt att välja en stil som du gillar. Ett bra ställe att börja är din lokala järnaffär, men det finns andra ställen som säljer brevlådor, och det finns ingen brist på butiker som erbjuder dem på nätet. En viktig sak att tänka på är att vara säker på att brevlådan du bestämmer dig inte bryta några stadskoder och är okej att använda i din specifika område, eftersom vissa utvecklingar kräver enhetlighet när det gäller objekt som brevlådor. Det är också viktigt att vara säker brevlådan du köper är kompatibel med posten om du köper dem separat.

Härnäst kommer du att behöva titta på den manual som medföljer brevlådan inlägget att bestämma specifikationer om var brevlådan ska placeras och hur djup och bred på ett hål som du behöver för att gräva för att brevlådan ska installeras ordentligt. Att gräva hålet, bör du köpa, låna eller hyra en post hål digger som hjälper dig gräva storlek hål som är nödvändigt enligt specifikationerna i din brevlåda. Denna typ av verktyg som gör det lättare att gräva ett mindre hål för att installera en brevlåda säkert, och gör det med mindre svårigheter än en vanlig skovel. Du måste också vara säker på att gräva hålet där brevlådan blir lättillgängligt när brevbäraren kör upp till det.

Nästa du behöver för att blanda påsen av betong enligt anvisningarna på förpackningen. Var noga med att uppmärksamma den tid som är nödvändig för betongen att torka så att du kan hälla det i rätt tid och inte låta det torka upp. I väntan på betongen för att bearbeta, sätta brevlådan inlägget i hålet, placera skrot träbit ovanpå det, och använda hammare för att knacka in den i hålet tills det är säkert. Innan gjutning i hålet, måste du använda den nivå för att vara säker på att din brevlåda inlägg är rak. Om det ISNA € t, försiktigt göra rätt justeringar.

När du är redo att hälla betongen, gör det med hjälp av en spade eller spade, och placera betongen i hålet tills den når cirka sex inches (15 cm) under ytan. Löst fylla i resten med smuts, se brevlådan inlägget är fortfarande nivå, och låta betongen torka, vilket vanligtvis tar minst 24 timmar. När det är torrt, kan du packa mer smuts i hålet innan monteringen brevlådan till posten, om det inte redan är ansluten.

  • En hammare är ofta nödvändigt att installera en brevlåda.
  • Brevlådor bör vara lättillgänglig för postanställda.
  • De första saker du behöver köpa är en brevlåda och posten för att gå med på det.