Dating Efter 50: Gör Säkerhet en prioritet

May 26

Copyright 2014 AARP ensamrätt.

Om du är dating igen efter 50 och det har varit ett tag sedan du senast daterade, gör säkerheten prioriteras genom att borsta upp på lite sunt förnuft regler.

Såvida du inte blir förälskad i pojken eller flickan intill, din kollega eller någon du har känt under en lång tid, dating, nästan per definition, är att gå ut med någon du inte känner. Det innebär att du måste vara försiktig om hur du möter människor, där man möter dem, och vilken information du ger dem.

I ett nötskal, här är de fem centrala aspekter av säker dejting:

  • Lämna aldrig ut ditt adress tills du har noggrant kontrollerat någon ut och är säker på att han är en säker person.
  • Lämna aldrig ut ditt hemtelefonnummer tills du är säker på att detta är en känslomässigt stabil person. En avvisade person som är instabil kunde börja trakassera dig via telefon, och du kan behöva avbryta ditt nummer, vilket är en smärta i nacken.
  • Alltid göra due diligence på den information din dag ger dig. Du ska kunna använda nätet för att ta reda på om han har ett kriminalregister, fungerar där han säger att han jobbar, är gift, och så vidare.
  • Låt aldrig någon du har träffat för kaffe eller bara några datum går du till din bil. Chansen att träffa någon som skulle driva dig in i bilen och kidnappa dig är extremt låga, men inte omöjligt.
  • Var uppmärksam på tidiga svartsjuk beteende eller tvångs ringer eller besöker Om det inträffar, tillbaka ifrån relationen omedelbart (men gör det på ett vänligt sätt, du vill inte röra upp känslor av ilska om du kan hjälpa det)..