Hur väljer jag det bästa partiet Ball?

November 12

Det finns ett antal olika faktorer att tänka på när du letar efter den bästa Party Ball, som huvudsakligen är en liten, sfärisk öl fat. Volymen är vanligtvis det första objektet att överväga, eftersom du kan behöva köpa flera bollar beroende på hur många gäster som du förväntar dig vid ditt event. Byggmaterialet är en annan viktig fråga, eftersom vissa öl bollar är återvinningsbara, är andra tänkt att kastas bort, och vissa mönster kan fyllas flera gånger. Förpackningsmaterialet kan vara för, eftersom vissa öl bollar kommer i plastfodrade lådor som kan fyllas med is. Du bör också ägna stor uppmärksamhet åt huruvida en part Ball kommer med en inbyggd kranen, eftersom öl bollar är inte normalt kompatibla med vanliga Ölfat kranar.

Öltunnor är stora, påfyllningsbara behållare som ofta används för fester och andra evenemang. Det finns ett antal olika storlekar, från en halv fat som håller 15,5 gallons (ca 58 L) till mini fat som håller ca 5 gallon (ca 19 L). Öl bollar är typiskt samma storlek som mini kaggar, men som kan variera från ett bryggeri till en annan. Den största skillnaden mellan en part Ball och en kagge är formen, eftersom öl bollar är sfäriska stället för cylindrisk.

När du letar efter en part Ball, måste du ta hänsyn till vilken typ av händelse du håller och antalet gäster som planerar att närvara. Öl bollar innehåller typiskt antingen 1.5 eller 5 gallon (5,7 eller 19 L), så du måste räkna ut hur mycket varje person kommer att dricka. Mindre versioner innehåller cirka 16 portioner 12 gram (ca 355 ml) vardera, medan de större kommer att ge cirka 55. Det faktiska antalet portioner kan bero på hur varmt du låter öl bollen får, hur mycket skum genereras med varje omgång och andra variabler.

En annan faktor att beakta när man väljer en öl bollen är byggmaterialet. Om du planerar att vara värd en hel del händelser där en part Ball skulle komma till hands, då överväga att köpa en som kan fyllas. Till skillnad från påfyllnings kaggar, som måste återlämnas inom en viss tid, kan påfyllningsparti bollar att hållas den till och återfyllas när du behöver dem. Om du inte har några planer på att använda en öl boll i framtiden, då en återvinningsbar produkt kan vara ett bättre val.

Det finns också några andra alternativ som du kanske vill ta hänsyn till. De flesta öl bollar kommer med kranar, men det är viktigt att kontrollera detta innan du köper en. Eftersom öl bollen kranar är vanligtvis annorlunda Ölfat kranar, måste du se till att du väljer en med nödvändig hårdvara. Om du planerar att använda din Party Ball på en utomhus händelse, då du kanske också vill överväga att titta efter en som kommer i en plastfodrad box. Denna typ av låda kan fyllas med is för att hålla en öl boll kall, vilket kan minska skum och även göra det trevligare att dricka på en varm dag.

  • Öl kaggar används för att lagra och dispensera öl.