Vad är en pall Cover?

February 21

Ibland kallas pall väskor, pall omfattar är säkra beläggningar utformade för att passa över toppen och sidorna av en pall eller trave lastpallar. Skydden tillverkas med användning av flera olika typer av material, med en del är avsedda för en-gång-användning och andra konstruerade att hålla upp till upprepad användning. En pall locket kan hjälpa till att skydda alla varor som lagrats på en pall från skador under transporten, samt ge ett enkelt sätt att skydda en trave lastpallar från elementen om de skall förvaras utanför.

I allmänna strukturen, är den typiska palllocket en figursydd mantel som glider över toppen av pallstapeln och kan fästas längs basen. Beroende på den faktiska designen kan locket använda enkla resår längs kanterna för att hålla fodralet på plats, på ett sätt som något liknar det sätt en påslakan hålls på plats på en madrass. Mer sofistikerade design sysselsätter användningen av blixtlås eller snaps ner varje hörn av sidorna av enheten, vilket gör det möjligt att justera passformen från lös till ordentligt.

En engångspall lock är ofta konstruerade med användning av enkla plast som liknar det material som används för att göra engångsduschdraperi liners. Relativt billigt, kan en pall täcka av denna typ användas flera gånger, sedan kasseras. Samtidigt som minimalt skydd, dessa luckor gör stödet att hålla varor på plats medan pallen är i transit, och kan också ge ett visst skydd för pallar som måste lagras i områden där de utsätts för regn eller måste ställa i solsken för mycket av dag.

För mer permanent skydd, det finns pall täcka mönster som är konstruerade med tjocka nylon eller polyester skal som är fläcken och slitstarkt. Dessa mönster är normalt vadde eller fyllda med någon typ av material, vilket ger en extra dämpning för pallarna eller varor som de skyddar. De isolerande egenskaper hos dessa dyrare palltäck alternativ kan också bidra till att förhindra alla varor som lagrats under från extrema förändringar i värme eller kyla. Många inkluderar användning av snaps eller någon annan funktion som gör det enkelt att justera luckan i de mått som, och ändå skapa en perfekt passform.

En lastpall lock kan användas i en tillverkningsmiljö för att skydda råvaror eller färdiga varor som är placerade på pallar och lagras i lagerlokaler. Det finns också situationer där locken används under transport, vilket ger ett extra lager av skydd till produkter under transport. Det finns ett antal industriförnödenheter företag som erbjuder covers av alla slag och prisklasser till kommersiella kunder, vilket gör det möjligt att välja och köpa rätt pall täckning för nästan alla situationer.