Slutföra den första installationen av din TouchPad

February 14

När du slår på HP styrplattan för första gången, måste du göra en del inställningar. De enda två kraven är att din TouchPad ska ha en full batteriladdning, och du behöver tillgång till en Wi-Fi-nätverk. För att göra den första installationen, följ dessa steg:

När som helst under den här processen, kan du knacka Börja om i det nedre vänstra hörnet av skärmen om du vill starta installationen från början.

 1. Starta tabletten.

  Du ser inställningsskärmen, vilket ger dig ett val av fyra språk. Förutom all text, det språk du väljer uppsättningar standardformat för objekt som valuta, datum och tid.
 2. Tryck på valfritt språk.

  Vid tillämpningen av dessa steg, låt oss anta att du har valt engelska - vilket förmodligen är ett säkert kort, med tanke på det är det språk du har läst så här långt (aber vielleicht sind einige Erklärungen auf Deutsch besser).
 3. Peka din plats.
 4. Om dina två val är korrekta trycker på den gröna bocken; Om inte, klicka på den röda x och börja om på steg 1.

  När du trycker på den gröna bocken, visas inställningsskärmen Wi-Fi.
 5. Knacka det nätverk du vill ansluta till.

  Om nätverksnamnet inte visas knackar + Gå Network, och ange den information som krävs.
 6. Om du uppmanas att göra, ange nätverkets användarnamn eller lösenord, med hjälp av tangentbordet på skärmen.
 7. Knacka på Logga in.

  När du har anslutit till ett nätverk visas HP Villkor skärmen.
 8. Läs dessa termer, med fingret för att bläddra igenom texten för att se till att du ser allt.
 9. När du är nöjd trycker du på kryssrutan med titeln Jag accepterar villkoren.

  Om du väljer att inte godkänner villkoren, kommer du inte att kunna fortsätta att ställa in din nya tablett, då du får väl hoppas att butiken du köpt den från har en liberal politik för återvändande.
 10. Peka på Fortsätt.

  Skärmen HP webOS-konto visas.
 11. Om du redan har en webOS eller Palm profil konto, hoppa till steg 13.
 12. Om du inte har en webOS eller Palm Profile konto trycker Skapa nytt konto, och följ anvisningarna på skärmen.

  För att skapa ett nytt webOS konto måste du ange en fungerande e-postadress, skapa ett lösenord och välj och besvara en säkerhetsfråga. Om du ännu inte har en e-postadress, inrättat en från en dators webbläsare och gå tillbaka till det här steget. Ett populärt val i fria e-posttjänster är Gmail.
 13. Ange e-postadress och lösenord för ditt konto; sedan på Logga in.
 14. Om du uppmanas anger du om du vill göra en engångsöverföring av data som lagras i ditt befintliga konto till din TouchPad.

  Om mer än en enhet är redan på kontot, välj den enhet du vill använda som överföringskälla.

  Google Villkor visas.

  Observera att platstjänster kommer inte att fungera överallt om du inte är 1. Använda styrplattan 4G på AT & T eller 2. På ett wifi-nätverk med din wifi-bara styrplattan som GPS aktiverad.

 15. Läs dessa villkor.
 16. Tryck på kryssrutan med titeln Jag accepterar villkoren.

  Om du väljer att inte godkänner villkoren kan du fortsätta ändå, men många tjänster och program som använder Platstjänster för att hitta din aktuella position kommer inte att fungera på det sätt de är tänkt eftersom din TouchPad inte kommer att kunna bestämma din nuvarande plats.
 17. I nästa skärm, eller avstyrka att låta Google samlar dina platsdata.

  Som standard en kryssruta med titeln Tillåt Googles positionstjänst att samla anonym och Aggregate platsdata ... kontrolleras. Om du samtycker till denna åtgärd, fortsätt till steg 18; om du inte håller med, röra vid rutan för att ta bort markeringen.
 18. Bestäm om du vill använda Auto Lokalisera.

  Auto Lokalisera är avstängd som standard. Tryck på On / Off-knappen på På om du vill använda Auto Lokalisera, vilket automatiskt ger din plats till applikationer utan att be om tillstånd varje gång.
 19. Peka på Fortsätt.
 20. Om du ser ett meddelande om att en uppdatering finns tillgänglig knackar Installera nu.

  Det är viktigt att installera uppdateringar när det är möjligt, eftersom HP uppdaterar regelbundet, lägger till och förbättrar applikationer och andra funktioner. En av de bästa sakerna med webOS är Over-The-Air (OTA) uppdateringar. Som en lugnande anteckning träffande användare att de kan installera dessa uppdateringar bara genom att trycka på en knapp (snarare än att ansluta surfplattan till datorn).

Första installationen av din TouchPad är klar och din TouchPad startar, tar dig till olåst skärmen.