Hur väljer jag det bästa Flight Attendant School?

December 26

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa flygvärdinna skolan: antagning krav, instruktörer, simuleringsutrustning, och rykte eller rangordning. En flygvärdinna har en kombination av hosting och säkerhetsansvar. På flygplanet ger flygvärdinna assistans till passagerare, serverar mat och snacks, och ger ledarskap i en nödsituation. Människor som rapporterar den största tillfredsställelse som en flygvärdinna är naturligt utåtriktad, tycker om att resa, har en stark servicekänsla, och har en hel del sunt förnuft.

Flygvärdinna utbildning brukar arrangeras efter ett erbjudande om anställning accepteras från ett visst flygbolag. Även om det finns flera skolor som erbjuder flygbolaget-utbildningsprogram, vara medveten om att nästan alla flygbolag kräver att alla flygvärdinnor att slutföra sina interna utbildningsprogram. Någon tidigare utbildning från en icke-närstående flygvärdinna skolan inte förbättra dina chanser att kvalificera sig för en position som en flygvärdinna med flygbolagen.

För att kvalificera sig för tillträde till flygvärdinna skolan, måste du uppfylla kriterierna sysselsättningen. Kraven inkluderar möjligheten att hantera och lösa konflikter, minst två års erfarenhet av att hantera allmänheten, emotionella och mentala stabilitet, och en ren kriminalregistret. Varje flygbolag har sina egna fysiska krav för flygvärdinnor som indikerar deras längd och vikt skall stå i proportion enligt en viss standard.

Granska kvalifikationer för den kursledare vid flygvärdinna skolan. De bör vara skickliga, erfarna medarbetare inom sina områden. Ta dig tid att se över de biografier och arbeta erfarenhet av kursledare. Flygbranschen är ganska liten, och det är i ditt bästa intresse att bli bekant med de instruktörer som arbetar för flygbolaget. De kanske kan ge råd och stöd som kommer att hjälpa dig i din karriär.

Som en flygvärdinna, finns det särskilda säkerhetsrutiner som måste fyllas. Flygplan simuleringsutrustning tillåter eleverna att öva sina beredskaps svar under en mängd olika scenarier. Denna praxis är ovärderlig för att påskynda svarstid och säkerställa flygvärdinna kan svara i en nödsituation. All personal som arbetar i ett brådskande förfarande måste över utbildas, så att deras svar är nästan automatiskt.

Rykte om skolan är mycket viktigt när blir en flygvärdinna. Flera framstående tidskrifter publicerar ranking av flygbolagen varje år. Marks ges utifrån tjänstekvalitet, säkerhetsutbildning, och stödtjänster tillgängliga för personalen. Granska dessa uppgifter så att du är bekant med alla styrkor och svagheter hos flygvärdinna skolan.

  • Flyg ranking publicerade i tidningar kan ge en vägledning om vilka flygbolag erbjuder den bästa flygvärdinna instruktion.
  • Flygvärdinnor brukar börja utbildningen efter ett erbjudande om anställning.
  • Varje kamp skötare skol bekantade elever med flygplan ombordstigning och evakuering.
  • De flesta flygbolag kräver att flygvärdinnor genomgå bakgrundskontroller och drog filmvisningar före anställning.
  • Flygvärdinnor måste lära sig att reagera i en in-flight nödsituation.