Vad är Vanilla Cupcakes?

May 30

Vanilla muffins är små kakor som är smaksatt med vanilj. Dessa cupcakes är typiskt vitt eller gult tårta, men kockar kan lägga unflavored karamellfärg för att ändra cupcakes "färg. Vanilla cupcakes kan ha frostings eller glasyrer, eller de kan förbli vanligt och avslöjats.

Namnet på dessa muffins är baserad på den variant av cupcakes och inte frosting, så itâ € s inte ovanligt att se vanilj cupcakes som har choklad eller karamell frostings, eller till och med andra smaker. Vanilla cupcakes brukar använda samma recept som vanligt vanilj tårta men med en kortare tillagningstid. Den mindre storleken på de cupcakes innebär att det finns mer yta på dem än på en enda full storlek tårta, och värmen från ugnen wonâ € t behöver så mycket tid att laga mitt på cupcake.

Plain vanilla cupcakes don generellt € t har tillägg såsom nötter, kanel eller andra smaksatta ingredienser. Receptet namn speglar oftast eventuella tillägg, som i vanilj-valnöt muffins eller kryddade vanilj cupcakes, till exempel. Ett undantag är vanilj frön, tillägg av vilket intensifierar vaniljsmak. Den glasyr kan innehålla strössel eller andra smaksatta dekorationer, oberoende av namnet på receptet.

Vissa vanilj cupcakes görs med andra ingredienser för att rymma människor som har allergier. Dessa cupcakes måste använda vanilj, naturligtvis, men några recept utelämnar ägg eller mjölk för att göra cupcakes ätbara för människor som kan? € t har dessa ingredienser. Om någon måste undvika mejeriprodukter i receptet, kan användas ett smörsubstitut. Ita € SA lite svårare för socker som skall minskas, men eftersom det kommer att förändra strukturen och tätheten av kakan.

Vanilla cupcakes har ett rykte om att vara ganska vanligt och inte rik. De är inte nödvändigtvis låg i kalorier, dock, särskilt när de är frostat. Den lilla storleken på cupcake tillåter människor att ha kontrollerat delar av kakan, men ingredienserna och täthet av cupcakes innebär att även en liten mängd kan ha en hel del kalorier.

  • Vanilla frön kan intensifiera smak av vanilj cupcakes.