Vad betyder "Skratt är den bästa medicinen" Mean?

June 6

Det finns några olika sammanhang där ordspråket "Skratt är den bästa medicinen" skulle kunna användas, varav några är ganska bokstavlig, medan andra är lite mer bildlig. Den grundläggande idén bakom ordspråket är tron ​​på att stämningen kan ha en stark inverkan på bodyâ € s förmåga att reparera sig själv. Termen används också ofta för att referera laughterâ € s förmåga att läka känslomässiga problem eller hjälpa människor att övervinna relationsproblem. Det finns faktiskt några vetenskapliga bevis för att stödja idén att skratt kan vara till hjälp i både en fysisk och känslomässig mening, så även om det kanske inte är helt sant att skratt är den bästa medicinen, kan det få betydande fördelar.

I vissa fall, kan människor använder termen "skratt är den bästa medicinen" i samband med fysisk healing. Det finns en allmän uppfattning att someoneâ € s humör kan ha en direkt relation med persona € s förmåga att parera en sjukdom eller övervinna en skada. Om någon lider av någon form av allvarlig sjukdom och även att göra med en mörk depression, kan det finnas en oro för att individualâ € s humör kan hämma hans förmåga att återhämta sig. Doctora € s och familjemedlemmar kan även gå ut ur deras sätt i ett försök att muntra personen upp, ibland med hjälp av komedi.

En annan vanlig användning av termen "skratt är den bästa medicinen" är i förhållande till att göra med dåligt humör eller känslomässiga problem. Till exempel om någon har att göra med en känslomässig trauma, kan det finnas ett försök att använda komedi som ett sätt att få persona € s sinne av hans bekymmer. Skratt är känd för att vara associerad med lanseringen av vissa kemikalier i hjärnan i samband med känslor av eufori, så det finns vissa belägg för att stödja idén att skratt hjälper slåss mot depression.

Vissa människor tror att skratt är den bästa medicinen för att hjälpa till i laga oroliga relationer och experter menar att skratta hjälper människor bildar bindningar med varandra. Avsiktlig användning av humor för att generera skratt är oftast en stor del av uppvaktning, och när människor in i en långsiktig relation, kan skratt fortfarande vara avgörande i att hålla dem samman. Om två personer har romantiska svårigheter, kanske en av dem försöka använda skratt för att hjälpa mjuka upp den andra persona € s humör och påskynda förlåtelse. Denna användning av humor för att hjälpa bekräfta obligationer och återhämta sig från argument är också vanligt i platoniska vänskap.

  • Skratt har visat sig ha psykiska och fysiska fördelar.
  • Skratt kan hjälpa till att läka känslomässiga problem.