Vilka är infällbara skärmen dörrar?

May 12

Retractable skärmen dörrar är skärmen dörrar som omfattas av roll-up rullgardiner som öppnar antingen vertikalt eller horisontellt. De flesta persienner täcks av ett slitstarkt, lätt material för att skydda skärmen när den ISNA € t används. Vissa infällbara skärmar är fästa till ett aluminiumrör, samt en spänningsregleringsanordning eller kopplingssystem. Dessa låta skärmen dras säkert utan att rulla upp för snabbt. Dessutom kan hastighetsreducerare mekanismer köpas separat, som skyddar fingrarna när du öppnar och stänger infällbara dörrar skärm och även undvika racketen buller.

Infällbara dörrar skärmen är inte utformade för att ge säkerhet eller hinder för inträde för antingen människor eller husdjur. Fördelar med dessa dörrar skärmen är att mörkarna skyddar dörren, och de är säkra och enkla att använda. Skärmen är utom synhåll, trygg och säker när den inte används, eftersom mörkarna rulla ihop. Retractable skärmen dörrar är justerbara för olika höjder, och hastigheten och spänningen involverad i att rulla upp mörkarna är justerbara också.

Infällbara skärmar kan användas oavsett om dörrhandtaget är på höger eller vänster sida, och skärmarna finns i en mängd olika färger och stilar. Infällbara skärmsystem passar nästan alla typer av dörrar, såsom vanliga främre eller bakdörrar, dörrar som svänger antingen in eller ut, dubbla franska dörrar och skjutbara altandörrar. För att använda infällbara dörrar skärm, använd din fot för att trycka ner på botten bar handtaget. Detta kommer att öppna rullgardins infällbar skärm. När dörrarna är under lågsäsong, kan pressas flikarna på monteringsklämmor för att ta bort skärmen.

För att installera infällbara dörrar skärm, är färre skruvar krävs än för vanliga skärmen dörrar. Typiskt omkring fyra trä skruvar används för installation i dörrkarmen. Infällbara skärmar kan monteras inuti eller utanför tegelgjutning. Den nedre spåret på skärmen ska rada upp exakt med tröskeln, vilket kan kräva en extra träbit för att stödja spåret.

Noggranna mätningar bör tas från tröskeln till tegel gjutning ovanpå dörren och från sida till sida för ett breddmått. Siffrorna ska sedan användas för att skära de aluminiumdelar vid behov. Indragbar skärm system kommer med en ändkåpa, som sätts in i skärmen kassetten. Handtagen är sedan monterad på dragstången, och monteringsfästen fästa till sidan av kassetten. Slutligen kan två skruvar användas för att fästa kassetten på tegel gjutning.