Vilka är de olika typerna av kosmetisk kirurgi för Eye Väskor?

May 17

Kosmetisk kirurgi för ögat påsar är en populär typ av plastikkirurgi för människor som vill föryngra utseendet på deras ansikte, eftersom huden runt ögonen är den mest känsliga huden i ansiktet och det snabbaste att skrynklas. Detta orsakar en person att se äldre och trött. Kosmetisk kirurgi för ögat påsar kallas en ögonlocksplastik. Öga påsar kan klassificeras som undre ögonlocket påsar eller övre ögonlocket påsar.

Som män och kvinnor ålder, huden runt ögonen blir svullna och lös. Under åldrandet blir en persona € s ansikte oftast tunnare, men fett kan bygga upp i områdena kring ögonen. Detta orsakar påsar och slokande hud att uppstå. Huden kring ögonen är tunnare och känsligare än i andra områden i ansiktet, så det är mycket mer mottagliga för rynkor. Detta kan alla orsaka en person att se mycket äldre än han eller hon egentligen är.

En ögonlocksplastik är en typ av kosmetisk kirurgi för ögat påsar. Personen kommer att sättas under narkos för förfarandet, och läkaren kommer att göra en snitt i persona € s naturliga ögonlocket veck om att fylla i en övre ögonlocket kirurgiskt ingrepp. Skikt av huden kommer att separeras, och läkaren kommer att ta bort eventuella extra fett eller vävnad. Huden och musklerna kommer att skärpas, och små stygn, kommer lim eller tejp kan användas för att stänga såret. Ärrbildning med stygn är oftast minimal eftersom suturerna placeras i vecket av ögonlocket.

Undre ögonlocket ögonlocksplastik kan utföras tillsammans med övre ögonlocket ögonlocksplastik eller som ett separat förfarande, beroende på var personen vill ha kosmetisk kirurgi för ögat påsar. Under denna operation, är köttet direkt under ögat skär. Mjukpapper och fett tas bort, och ibland läkaren kommer att använda andra ytterligare ansiktsbehandlingar för att minska uppkomsten av mörka ringar. En ögonlocksplastik tar vanligtvis mindre än tre timmar att utföra, men längden på operationen kommer att bero på hur allvarliga ögonpåsar och formen på persona € s ögon och ögonbryn.

Efter operation, kommer huden kring ögat vara pösigt, rött, och öm. Det kan finnas blåmärken i ansiktet, och dessa symtom försvinner normalt inom två veckor. Skyddsglasögon och ögonsalva kommer att ordineras för att skydda persona € s ögon under återhämtningsperioden. När svullnad och blåmärken avtar, en person normalt märker mjuk, smidig hud som omger hans eller hennes ögon. Det finns risker med kosmetisk kirurgi för ögat påsar, inklusive nedsatt syn, smärta och domningar. Människor bör rådfråga en läkare om eventuella komplikationer och huruvida en ögonlocksplastik förfarande är rätt kur eller inte.

  • Kosmetisk kirurgi för ögat påsar är en populär typ av plastikkirurgi.
  • En ögonlocksplastik är en typ av kosmetisk sugery för ögat påsar.
  • Huden runt ögonen tenderar att få rynkor innan andra områden i ansiktet gör.
  • Vissa människor väljer att bara ha de mörka ringar under ögonen borttagna, känd som ett undre ögonlocket ögonlocksplastik.