Hur väljer jag det bästa Tuberose Parfym?

October 9

Tuberos blommor är uppskattad för sina starka och söta dofter, vilket är anledningen till att de eteriska oljorna är ett vanligt vid tillverkning av parfymer. När du väljer den bästa tuberos parfym, måste du först avgöra om du är i första hand ute efter blomman doften, eller om du istället önskar en kombination doft. Tuberose parfym kan variera i doft från att vara söt att ha mer av en musky lukt. Dessa dofter är allmänt tillgängliga i kropps butiker, stormarknader och varuhus, men till priset av en viss tuberos parfym bestämmer inte dess övergripande kvalitet. Du har också möjlighet att göra din egen parfym ur tuberos eterisk olja hemma.

Parfymer är vanligen gjord av en mängd olika dofter, och inte bara en. När du väljer en tuberos parfym, måste du bestämma om du vill ha en kombination doft, eller en som främst är gjord av de eteriska oljorna i den vita blomman. Jämföra ingrediens etiketter kan hjälpa dig att räkna ut var tuberos eterisk olja faller på listan över funktioner i form av styrka i en doft. En viss doft är mest sannolikt att lukta mest lik den verkliga blomman om tuberos olja är en av Brända € s primära ingredienser.

Mängden av eteriska oljor som används i ett tuberos parfym kan också bestämma dess övergripande nivå av sötma. Tuberos blommor själva är naturligt söt, men de kan också ha en musky doft till dem. Vissa parfymtillverkare lägga till andra ingredienser till sina produkter för att minska eller öka sötman av tuberos parfym. Det bästa sättet att avgöra sötman är att försöka på produkten och vänta en timme eller två för att se hur produkten fungerar med din naturliga kroppskemi.

Dofter är allmänt tillgängliga i ett antal försäljningsställen, från high-end varuhus till din stadsdel mataffär. Det är en vanlig missuppfattning att de bästa kvalitets tuberos parfymer säljs i varuhus grund av de högre priserna. Istället för att fokusera på kostnaden för en viss doft, bör du titta på ingrediensetiketter för att bestämma den bästa kvaliteten. Du kanske upptäcker att en billigare version av tuberos parfym luktar lika bra, eller bättre, än sin varuhus motsvarighet.

Konsumenter som har erfarenhet av att använda eteriska oljor för hemmabruk kan överväga att göra sina egna tuberos dofter från grunden. För att göra de mest aromatiska dofter, måste du först hitta en kvalitet tuberos eterisk olja. Dessa säljs i naturliga butiker och online på olika priser, men den viktigaste funktionen för att leta efter är att oljan faktiskt är gjord av blomman. Making concoctionen också kräver vodka eller parfymalkohol, liksom destillerat vatten. Blandningen kommer att behöva nöja sig med åtminstone ett par dagar för att den fullständiga doften ska börja gälla.

  • En flaska parfym.