Hur gör jag bryta sig in i Nutrition Industry?

August 3

Det finns fem olika sätt att bryta sig in i näringsbranschen: bli en registrerad nutritionist, säljer kosttillskott, arbete som forskare, skriver en näring bok, och värd offentliga utbildningsseminarier. Den näring är en växande ett, med fokus på att öka den totala kost med en kombination av information och kosttillskott. Ett tillägg är ett ämne som ger ytterligare vitaminer och mineraler till kroppen.

En registrerad dietist är också känd som en dietist. Dietister är specialutbildade inom fysiologi, näringslära, biologi, och mänsklig utveckling. För att bli en registrerad nutritionist, behöver du en universitetsexamen i näringsstudier. Ytterligare kurser krävs för att bli en nutritionist och en certifieringsprov godkänts av den amerikanska Dietetic Association måste fyllas.

Registrerade dietister ger råd, stöd och rådgivning till enskilda patienter, sjukhus och långtidsvården. Många människor använder sig av en nutritionist för att gå ner i vikt, förbättra sin hälsa, och förbättra deras utseende. Dietister annonsera i tidningar och arbetar ofta på remiss från läkare eller sjukhus öppenvården.

Tillägg för vitaminer och mineraler är en blomstrande sektor av näring. Många hälsobutiker specialiserade på försäljning av kosttillskott, eftersom det finns en växande önskan att förbättra hälsan genom att lägga till objekt som saknas från kosten. Utvecklingen av ett nytt tillägg kräver omfattande forskning och förvaltas ofta av en stor vitamin eller läkemedelsföretag.

Forskartjänster inom näringsbranschen kräver eftergymnasial utbildning inom kemi, biologi, näring, eller relaterade ämnen. Utvecklingen av en ny komplement och förbereda den för marknads frigivning kan ta mellan två och tio år. Det är viktigt att notera att tillägget industrin inte är reglerad, så kraven på kliniska prövningar och en expertgranskning av forskningsarbetet krävs inte.

Många människor skriver böcker, artiklar, eller skapa webbplatser för att utbilda eller marknadsföra sina produkter inom näringsbranschen. De kommersiellt mest framgångsrika böckerna skrivs ut av de stora förlagen. Dessa företag kräver meriter och en välskriven bok innan de kommer att acceptera manuskriptet. Det finns ett stort antal böcker och material om trender och utveckling inom näringsbranschen.

Offentlig utbildning genom presentation, tal, klassrumspass, och teaterproduktioner är alla sätt att ansluta sig till näringsbranschen. Dessa sessioner är oftast organiserade kring matpyramiden, vikten av motion, portionsstorlekar och hälsofördelar långsiktiga. Offentlig utbildning har den största effekten och den ökade profil branschen i media har lett till en ökad acceptans av näring som ämne relevant för vardagen livskvalitet.

  • En dietist kan avråder äta på bufféer, vilket kan fresta en patient över-äta.
  • Någon intresserad av kost kan fokusera på barnsjukvård.
  • Kosttillskott är en blomstrande del av näring.