Vilka är de bästa tipsen för Bakning ett Onion Tart?

February 8

Anses en välsmakande maträtt, kräver en perfekt lök tårta att lökarna vara snyggt karamelliserad. Tiden är knapp för att göra denna tårta, och matlagning lökarna kan inte forceras. Även receptet kan lite inblandade, om en hemmagjord skorpa görs genom att följa några tips, kan en lök tart kommit ut ur ugnen söt som en bild varje gång.

Den viktigaste ingrediensen när caramelizing lök är dags. Tillagningen absolut inte kan rusade. När löken är under karamelliserad, är det socker i löken förvandlas till karamell. Det är därför karamelliserad lök har en sådan söt, mild smak till dem och är inte lika hård i smaken så snabbt kokt lök kan tenderar att vara.

Att caramelize lök för en lök tart, skär dem i strimlor på cirka alla en storlek. Denna detalj är viktig eftersom den kommer att möjliggöra mer jämnt kokta lök. Om skivorna är av varierande storlek, lök kommer inte alla att karamelliserad. Istället kommer en del att brännas, medan andra inte kommer att tillagas ännu alls.

I en förvärmd steka stekpanna, tillsätt smör eller olja. När smöret eller oljan uppvärms och jämnt fördelade, tillsätt löken i ett jämnt lager. Dra inte fylla pannan, eller lök kommer inte tillagas jämnt. Rör hela tiden så löken inte bränner på ena sidan samtidigt misslyckas med att laga mat på den andra. Löken måste koka cirka 15 minuter. Låt dem inte överbrun, eller kommer de att snabbt bränna. Istället tar dem av brännaren när de har nått en djup gyllenbrun.

Lämna aldrig löken i stekpanna efter att de har tagits bort från brännaren. Värmen från fortfarande varm stekpanna kommer att fortsätta att laga dem. Överföra dem till en annan skålen omedelbart. Om det finns någon vätska eller fett tillsammans med lök, se till att tömma denna. Om fett och vätskor är kvar med lök, kommer de orsaka pajskalet vara fuktig, besegra syftet med pre-matlagning skalet för lök tårta.

Löken ska placeras omedelbart i förkokt pajskalet. Vissa recept kräver ett ägg och grädde blandning som skall hällas över löken, medan andra föreslår en smula av gorgonzola att frikostigt delas ut ovanpå. Lök tart är bäst direkt från ugnen, även om vissa tycker det presenteras vid rumstemperatur.

  • Fräs jämnt skivade löken i smör eller olja i 15 minuter för att börja göra en lök tårta.
  • Lök.