Hur väljer jag det bästa universitetet för Human Resource Management?

July 28

Individer som arbetar inom området för personalförvaltningen kan specialisera sig på utbildning, förmåner, arbetsrelationer, personalplacering eller företagsutveckling. Välja den bästa universitetet för human resource management bör omfatta en grundlig översyn av programmet för att se till att alla relevanta delar av området täcks. Det finns högskolor och universitet som erbjuder kandidatexamen och magisterexamen inom detta område. Även om det kan vara ovanligt att hitta en skola som bara fokuserar på human resource management, det finns ett antal skolor som erbjuder program för att täcka motivet.

En av de första överväganden när man väljer en högskola för human resource management bör vara ackrediteringsstatus hos institutionen. Inte bara ha ackreditering ger trovärdighet, kan det också låta institutionen att erbjuda ekonomiskt stöd. För att bekräfta ackrediteringsstatus i skolan, kan ett samtal göras till antagningsenheten eller kontoret studentfrågor.

Programmet bör innehålla kurser som omfattar löne- och förmånsadministration. För att få ordentlig förberedelse för en karriär inom human resource management, är det viktigt att ha en förståelse för hur betalar och förmånsprogram är strukturerade och administreras. Helst ska en konkurrenskraftig universitet för personaladministration även omfatta kurser att utsätta studenter och vanliga problem i relationerna på arbetsmarknaden, arbetsgivaretik och sexuella trakasserier.

Tänk på att välja det bästa universitetet för personalhantering innebär beaktandet av undervisning kostnader, klass scheman och leveransformat. Undervisning kostnader varierar beroende på institution, och det kan finnas möjlighet att få undervisning bistånd genom att ansöka om ekonomiskt stöd. Avstånd och online-lärande har ökat i popularitet under de senaste tio åren, och det finns ett antal institutioner som är specialiserade på nätet schemaläggning. I vissa fall kan det vara möjligt att registrera i ett program som levereras helt online.

Det finns ett antal institutioner som erbjuder examens och certifikatprogram i human resource management. När du letar efter ett universitet för human resource management, överväga lämpligaste programmet för det önskade resultatet. Om ditt mål är att förbättra dina befintliga kunskaper, kan ett intyg program vara det bästa alternativet. Om du bara inleder en karriär i mänskliga resurser, som har en grundexamen eller examen i human resource management kan ge ett försprång jämfört med konkurrenterna.

Trots att sysselsättningsutsikterna för karriärer i mänskliga resurser är gynnsamt, är konkurrensen om sysselsättningen hård. Delta ett erkänt universitet för personalhantering kan leda till att fler intervjuer; kan dock erfarenhet göra skillnaden mellan att erbjudas ett jobb och inte. I en konkurrensutsatt arbetsmarknad, kandidater behöver så mycket erfarenhet som möjligt, så leta efter ett program som inte bara har en omfattande läroplan, men kan du också få kredit för erfarenhet.

  • En personalansvarig genomföra en intervju.