Hur förhindrar jag stress?

October 2

När folk frågar frågan om hur man ska förebygga stress de kan diskutera emotionell stress eller fysisk stress. I det senare kan de hänvisa till hur man kan förebygga belastningsskador. I det förstnämnda kan de tala om hur du kontrollerar att de kan undvika lidande för mycket emotionell stress i det dagliga livet. Dessa är två väldigt olika ämnen som ibland har någon relation, men theyâ € ll kräver mycket distinkta riktlinjer som är skilda.

På frågan om att förebygga emotionell stress, borde det noteras att det kan vara omöjligt att helt förebygga stress. Folk kan stöta mer stress även under omständigheter som bedöms positivt, som att gifta, har barn eller ta en semester. Men det finns säkert sätt att undvika stater att alltid stressad. Några tips för stressen minimering inkluderar följande:

Dessa tips för att förebygga stress är vanligaste och det finns många andra som kan fungera för varje individ. Itâ € s också viktigt att notera att människor har olika kapacitet hanterings när det kommer att betona. Vissa människor tycks bära vikten av världen på sina axlar utan att påverkas kraftigt, och andra canâ € t göra så mycket. Inte jämföra dig själv med andra människor i termer av stress hantering kapacitet är viktig.

När det gäller frågan om att förebygga belastningsskador, kan en del av de råd låter bekant. Ett av de viktigaste sätten att hjälpa undvika detta problem är att ta täta pauser (goda råd för emotionell stress också). Dock bör pauser vara ännu oftare, för människor som gör samma sak flera gånger, som att skriva. Planerar att ta en paus en gång i timmen kan göra mycket för att förebygga belastningsskador.

Eftersom många repetitiva skador kretsar kring datoranvändning, är några av de bästa råd för att ställa in en dator som är mest skonsamt mot kroppen. Ett par tips inkluderar att när du sitter en persona € s armar bör bilda en 90 graders vinkel, och att man inte ska behöva nå uppåt eller långt ner till typ eller använda en mus. Istället händer bör vara i en neutral position, bör fötterna bekvämt planteras på golvet och folk ska kunna sitta upp i en bra postural position utan att sjunka ihop. Övervaka position är också användbart och toppen av en bildskärm ska passa pannan.

Andra saker kan bidra till att undvika belastningsskador, inklusive att göra regelbundna övningar av de områden som rör sig på samma sätt flera gånger. Varje område av kroppen kan ha olika tränings rekommendationer, och det bästa stället att få råd skulle vara antingen genom arbetsplatsen, eller genom en sjukgymnast eller läkare. Att få regelbundna fysiska övningar för hela kroppen kan vara viktigt också.

Stress är alltid en risk, och kanske en konsekvens av att vara människa. Huruvida att stress är fysiska eller känslomässiga, för mycket kan börja att allvarligt påverka hur väl människor kan fungera. Ta hand för att förebygga stress så mycket som möjligt kan vara ett bra sätt att leva ett mer avslappnad och bekväm tillvaro.

  • Livsmedel som är rika på niacinamid, eller vitamin B3, kan bidra till att reglera humör och stress.
  • Frustration i livet kan ofta orsaka stress.
  • Människor i hög stress jobb kan överväga att byta arbetsplatser.
  • Att ta time out från dagen för att titta på TV kan hjälpa med stress.
  • Att ta tid att koppla av kan hjälpa till att minimera stress i en människas liv.
  • Äta hälsosammare mat kan hjälpa till att sänka stressnivåer.
  • De flesta människor tycker att spendera tid på att diskutera saker med en förtrogen för att vara en avspänning.
  • Aromaterapi kan ofta hjälpa en person de-stress.
  • Eleverna kan undvika stress genom att angripa läxor direkt när den är tilldelad.
  • Skriva ner tankar och känslor i en dagbok kan hjälpa till att förebygga stress.