Vad är tatuering Goo?

August 8

Tattoo Goo är en tatuering eftervård produkt som är avsedd att främja läkning av nya tatueringar och för att hålla äldre tatueringar vistas frisk, krispig och klar. Denna produkt är endast en bland ett brett sortiment av produkter som särskilt utformats för tatueringar, men det har fått ett gott rykte bland många tatuerare. Förutom att användas för tatueringar, kan tatuering Goo också användas på solbränna, spruckna läppar, och en variation av andra behov hudvård.

Den ursprungliga tatuering Goo är en salva som kommer i en metall tenn. Den innehåller olivolja, bivax, kakaosmör, vetegroddsolja, lavendel, vitamin E, solrosolja, och ett grönt färgämne som är utformad för att göra färgen av tatuering Goo mer tilltalande. Ingredienserna har noga valts för sin förmåga att återfukta utan att täppa till porerna, och Tattoo Goo är utformad för att vara så allergivänliga som möjligt. I kliniska tester under 2008, Tattoo Goo fått märket godkännande från dermatologer.

Förutom den ursprungliga salva, gör företaget även en gel, en lotion, och en stiftform av tatuering Goo som också innehåller solskyddsmedel för att skydda tatueringar, tillsammans med en tvål, som kan användas på piercingar och tatueringar. Företaget tillverkar även piercing eftervård produkter samt en linje av tatuering Goo produkter designade för personer som deltar i extrema sporter. Formuleringen ändras periodiskt för att ta itu med att ändra information i världen av hudvård. Till exempel, använde Tattoo Goo att inkludera vallört, men denna ört togs bort på grund av Food and Drug Administration farhågor om säkerheten i vallört.

I tatuering studios som använder Tattoo Goo, tatuerare gäller ofta ett lager av Tattoo Goo till en nyligen färdig tatuering, och uppmuntra sina kunder att fortsätta använda produkten under hela läkningsprocessen. Vissa tatuering studios säljer Tattoo Goo, och det kan också köpas i butiker som är specialiserade på tatuering och piercing behov, och direkt genom företaget.

Eftersom Tattoo Goo är relativt allergivänliga och mycket skonsam mot huden, en del människor gillar att använda den för ett sortiment av frågor hudvårds förutom tatuering vård. Tattoo Goo är skonsam nog att användas i ansiktet, och det har djupa återfukt förmågor som kan hjälpa lugna knäckt och torkad hud, speciellt på armbågar och knän. De lugnande egenskaper som syftar till att främja tatuering läkning kan också dra nytta solbränna och andra källor till hudirritation.

  • Lavendel kan tillsättas som en ingrediens i Tattoo Goo för extra doft eller färg.
  • Tattoo Goo innehåller bivax.
  • Tatueringar är känsliga för skador medan de läker.
  • Tattoo Goo är en eftervård produkt som är utformad för att främja läkning av nya tatueringar.
  • En tatuering maskin.
  • Olivolja, en av ingredienserna i Tattoo Goo.
  • Tattoo Goo kan hjälpa till med nariga läppar.
  • Kakaosmör i en beståndsdel av den ursprungliga tatuering Goo.
  • Salvor gjorda speciellt för tatueringar är ofta ett bättre val än generella salvor när vårdar en ny tatuering.