Så här ansöker Konserveringsmedel till Wood Bältros

December 25

Tillämpa konserveringsmedel för trä bältros skyddar träet. Genom att lära sig att tillämpa konserveringsmedel för trä bältros, kan du återställa den naturliga oljor till träfibrerna, skydda taket från svamp och röta, och skydda taket från de skadliga ultravioletta strålar från solen.

Trä klapperstensstränder konserveringsmedel komma som både oljebaserade och vattenbaserade konserveringsmedel. Den oljebaserade typen är att föredra eftersom den tränger in djupare, bekämpar väder stress bättre och varar längre. De flesta konserverande applikationer pågå i tre till fem år, beroende på klimatet. Att hålla taket rent och fritt från skräp bidrar till en längre hållbarhet på konserveringsmedel och livet i taket.

Pigmente konserveringsmedel har lagt ultraviolett skydd. Pigmentet faktiskt masker Suna € s ultravioletta strålar, som hindrar dem från att skada träet. Pigmentet också smälter samman, i en färg, äldre och nyare ersättnings bältros.

Även om du kan använda konserveringsmedel med en trädgård-typ pump spruta, kan du göra en mer grundlig jobb med hjälp av en högtrycks färg spruta. Du kan hyra en för ungefär samma kostnad som en högtryckstvätt. Processen är enkel:

  1. Spraya oljan på taket.
  2. När ytan blir blank, slutar spruta i området och gå vidare.

Applicera konserveringsmedel när ingen bris blåser, så att majoriteten av produkten hamnar på taket och inte på neighborsâ € ny bil. Arbeta bakåt från den lägre delen av den höga sidan, försiktigt så att inte gå på en redan behandlade området, vilket kan vara halt.