Vilka är de olika typerna av Custom Inbyggda Mössor?

September 11

Anpassad utrustade hattar passar den exakta storleken på en persons huvud och finns i många olika stilar för både män och kvinnor. Några av de typer av anpassade monterade hattar monteras baseball hattar, utrustade skridsko hattar och företags hattar. Den mest populära typen av anpassade monteras hatt är den som har ett team logotyp på den.

Vad gör de anpassade utrustade hattar med en logotyp så populär är att de inte har snäpp tillbaka som så ofta används på mask baseball hattar. Dessa typer av hattar, samtidigt som den person som bär den för att anpassa passformen, ofta sönder och tenderar att se omogna på en vuxen och lämpligare för ett barn att spela en liga sport. Seden utrustade mössa med ett team logotyp är populärt eftersom det visar teamet stöd. Det finns så många olika stilar och färger för varje lag, oavsett om laget är en pro team eller ett college laget. Även några höga skollag förse sina spelare med anpassade monterade hattar.

Ofta män som klär i företag klädsel kommer att välja att bära hatt. Det är möjligen inget värre för en man när man försöker se professionell än att ha sin hatt glida ner över ögonen eller falla tillbaka, avslöjar hans panna. En anpassad monterade affärs hatt är ofta det bästa valet för en skarp klänning hatt. Mössor för kvinnor finns också i special monterade storlekar. Anpassad monterade hattar för kvinnor är inte alls lika populärt, men eftersom dessa hattar för män. Mössor för kvinnor tenderar att bäras i lösare stilar, och så passform är inte lika nödvändigt för en kvinna som för mäns stilar.

När du väljer från de många typer av anpassade monterade hattar, slutligen när stilen bestäms dimensionering är den viktigaste faktorn. Ta en mätning av huvudet är skyldig att ta reda på den specifika storleken av anpassade monteras hatt som passar bäst, oavsett vilken typ av hatt som ska köpas. En mätning av ungefär en halv tum ovanför ögonbrynen, där hatten bekvämt borde vila, är rätt plats att ta mätningen. Denna mätning är bäst tas med ett måttband, eftersom det helt överensstämmer med formen av personens huvud. Om ett måttband inte är tillgänglig, kan en sträng användas för att ta mätningen och sedan mätt mot en linjal eller måttstock. För alla typer av anpassade monterade hatten för att passa korrekt, är en riktig mätning krävs.

  • En anpassad monterad hatt mäts typiskt att sitta en halv tum ovanför ögonbrynen.
  • Baseball hattar kan vara skräddarsydd passform.